Antena Căutare

Povestea neștiută a piesei „Ani de liceu”! Elevii o cântă cu lacrimi în ochi, chiar și când absolvirea liceului se face online

Stela Enache, invitată la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, a dezvăluit care este incredibila poveste piesei „Ani de liceu”, care a devenit ulterior imnul absolvenților de liceu, de peste 30 de ani.

Piesa „Ani de liceu”, compusă de soțul artistei, Florin Bogardo, a fost fredonată de multe generații de elevi, la finalul clasei a XII-a.

POVESTEA NEȘTIUTĂ A PIESEI „ANI DE LICEU”

Ne aflăm în acea perioadă din an în care elevii de clasa a XII-a ar fi participat la ceremonia de absolvire la liceu și ar fi trecut pe sub arcadele de flori ținute de părinți sau prieteni.

citește și: L-ai văzut în filmul „Liceenii” și te-a făcut să râzi cu lacrimi! Imagini de colecție cu regretatul Costin Mărculescu

Epidemia de coronavirus a impus restricții și elevii au putut fredona piesa „Ani de liceu” acasă, în ceremonii de absolvire online. Am putea spune că, într-un fel sau altul, această piesă a mai dat absolvenților clipe de emoție, chiar și când totul s-a făcut în fața ecranului de calculator.

Ce poveste specială are totuși melodia „Ani de liceu” și de ce regizorul filmului „Liceenii” nu a fost impresionat de piesă? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Povestea neștiută a piesei „Ani de liceu”! Elevii o cântă cu lacrimi în ochi, chiar și când absolvirea liceului se face online

Protagoniștii filmului „Liceeni”: Ștefan Bănică Jr, Oana Sârbu, Mihai Constantin

Protagoniștii filmului „Liceeni”: Ștefan Bănică Jr, Oana Sârbu, Mihai Constantin

„Liceenii”este un film de dragoste românesc din 1986, regizat de Nicolae Corjos. În rolurile principale i-am văzut pe actorii Ștefan Bănică-junior, Mihai Constantin, Oana Sârbu, dar și pe regretatul Costin Mărculescu.

citește și: A murit ”Tovarășa profesoară, vă rog foarte mult să-mi dați broaștele înapoi!” Mărculescu se gândea la suicid, comparându-se cu Mădălina Manole!

Filmul „Liceenii” se află pe locul 25 în topul celor mai vizionate filme românești din toate timpurile după cum atestă un comunicat din 2006 al Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România.

Totuși, care este povestea celui mai îndrăgit cântec al elevilor de liceu? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

L-ai văzut în filmul „Liceenii” și te-a făcut să râzi cu lacrimi! Imagini de colecție cu regretatul Costin Mărculescu... Veste bună pentru români: sunt posibile concediile în străinătate! Ce condiții există...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x