Antena Căutare

L-ai văzut în filmul „Liceenii” și te-a făcut să râzi cu lacrimi! Imagini de colecție cu regretatul Costin Mărculescu

Celebrul Costin Mărculescu a murit. Actorul din „Liceenii” a fost găsit fără suflare, în noaptea de miercuri spre joi, în propria locuință. În semn de omagiu, în timpul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani au fost prezentate imagini din filmul „Liceenii”, în care acesta a jucat.

Era în anul 1986 atunci când Costin Mărculescu a jucat, alături de alte nume sonore din lumea filmului românesc, într-una dintre cele mai îndrăgite producții: „Liceenii”. Talentul actoricesc și modul în care a dat viață personajului său, elevul Emil cu broaștele, ne-a cucerit pentru totdeauna.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să revezi cele mai frumoase momente din filmul „Liceenii”, cu regretatul Costin Mărculescu!

COSTIN MĂRCULESCU, GĂSIT DECEDAT ÎN PROPRIA CASĂ

Cazul morții lui Costin Mărculescu a fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei.

citește și: UPDATE. Oficial! De ce a murit Costin Mărculescu! Medicii legiști au stabilit cauza decesului

La locuința lui Costin Mărculescu au intervenit pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU). Aceștia l-au găsit mort pe actorul din „Liceenii”.

L-ai văzut în filmul „Liceenii” și te-a făcut să râzi cu lacrimi! Imagini de colecție cu regretatul Costin Mărculescu

Costin Mărculescu în filmul „Liceenii”

Costin Mărculescu în filmul „Liceenii”

Conform Poliției Capitalei, la adresă au mers polițiști ai Secției 12, după ce la 112 a fost primit un apel că un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon de mai mult timp.

citește și: „Moooor!”. Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu, sfâșietor! Ce i-a scris unui prieten, înainte de a muri. FOTO

„Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, precizează Poliția București.

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort, în cadă. Corpul lui neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML, pentru necropsie Informațiile ulterioare au arătat faptul că acesta a suferit un infarct.

Imagini interzise cardiacilor! Trei mămici super sexy au făcut spectacol la Neatza, cu exercițiile de fitness ale Dianei... Povestea neștiută a piesei „Ani de liceu”! Elevii o cântă cu lacrimi în ochi, chiar și când absolvirea liceului se face ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x