Antena Căutare

Ramona Olaru este însărcinată? Dani Oțil a aruncat bomba în direct, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! „Avem mari probleme”

Dani Oțil a aruncat „o bombă” în direct, miercuri, la cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”. A spus că Ramona Olaru ori este la o cură detox, ori este însărcinată.

Ramona Olaru este însărcinată? Dani Oțil a aruncat bomba în direct, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! „Avem mari probleme”
Ramona Olaru.

„Avem mari probleme cu colega noastră Ramona. Nu știm dacă e detox-ul sau dacă o fi gravidă. Că nu mai știi în ziua de astăzi! Ieri nu a zis nimic la ședință, dar a ieșit de șase ori la toaletă”, a spus Dani Oțil, făcând-o pe Ramona Olaru să își pună mâna la gură.

De fapt, Ramona OIaru ar fi început o cură de detoxifiere. De câteva zile a renunțat la preparatele grele și a hotărat să mănânce sănătos, spre nemulțumirea lui Cătălin Oprișan, redactorul-șef de la a1.ro, cu care nu a mai mâncat o merdenea de dimineață.

„Ramona este exact întruchiparea românului autentic. Dacă se pleacă pe 20 și ceva, ea a început cura pe 1 decembrie, ca să fie clară treaba. Bănuiesc că așa învățai și la facultate”, a mai spus Dani Oțil.

Ramona Olaru a recunoscut că aici a nimerit-o! „Da, normal! Bine, dar învățam în club, că atunci plecam din club la facultate”, a spus ea.

Pericol imens pe rețelele de socializare! Cum sunt păcăliți tinerii să ia o decizie periculoasă! „Este o nenorocire”... „Ce faci când ți se termină palinca? Te transformi în Bruce Lee!”. Un bărbat beat criță, scheme uluitoare, pe stradă! Vi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x