Căutare Live

Dani Oțil s-a certat cu iubita, la intrarea într-un mall! Cum a reușit să dea de belea! „Numai bărbat să nu fii în perioada asta!

Dani Oțil s-a „certat” cu iubita, la intrarea într-un mall. Ea voia să cumpere decorațiuni pentru brad, iar de aici a pornit o discuție interesantă.

Ramona Olaru și Dani Oțil, în platoul celui mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Am avut o discuție foarte inteligentă la intrarea în mall pe această temă. «Trebuie să luăm elemente de brad și instalație». «Păi eu nu fac brad, că pe 24 decembrie nu sunt acasă». Zice: «Nu contează, să îl facem să se bucure vecinii!» Pe banii mei să se bucure? Păi hai să lăsăm atunci și cheia și sarmale în frigider, dacă tot vin vecinii”, a povestit Dani Oțil.

„Zice: «Hai să căutăm o soluție să luăm un prelungitor să punem bradul în priză! » Dar de ce să punem bradul în priză, când Dumnezeu l-a lăsat fără priză? Zice: «Să se bucure vecinii»”, a continuat el.

Așa că matinalul s-a gândit că ar fi o idee bună să dea curent fiecărui vecin. A atras atenția că nu are nimic de furat în casă.

„Ce alarmă? Ce pază? Nu! Îmi scriu mare pe perete: Sunt sărac! Vă jur, eu nu am nimic acasă! Am datoriile!”, a spus el.

El 83 de ani, ea 79, dar au patinat ca doi zei, după ce s-au iubit 60 de ani! Sacrificiul imens pe care și-au clădit pov... Vai de colindătorii care ajung la ușa lui Dani Oțil! Ce reguli stricte are pentru ei. „Până pe 24 decembrie nu au ce să ...
Ultimele știri