Antena Căutare

Se anunță o nouă ordonanță militară? Care este situația infecțiilor cu coronavirus în România

Adina Lăcătușu prezintă la Neatza cu Răzvan și Dani situația infecțiilor cu coronavirus (COVID-19) în România. Informația dimineții se referă la o nouă posibilă ordonanță militară cu num[rul 8!

Ministrul de Interne Marcel Vela a lăsat să se înțeleagă, aseară, că România este posibil să intre sub tutela unei noi ordonanțe militare. Acesta a spus că "lucrează la ordonanța numărul 8" și este posibil să aflăm conținutul acesteia în cursul zilei de astăzi.

Dacă ne uităm la ce spune ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, că toate județele cu peste 100 de cazuri sunt microfocare nu ar fi exclus ca în aceasta ordonanță să avem măsura carantinării și pentru alte orașe decât Suceava și Țăndărei.

Situația infecțiilor cu coronavirus în România

Bilanțul deceselor până la această oră a ajuns la 198, informație aflată ieri, când Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 22 de decese. Persoanele care au murit aveau între 44 și 94 de ani.

Ela Crăciun, mândră de fiul ei, care e vedetă pe Instagram la doar un an: ”Camerele și aparatul de fotografiat fac parte... Horoscopul zilei, 8 aprilie 2020. Nativii berbec se pot simți agasați și sufocați în relațiile lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x