Antena Căutare

Știți vorba aceea, cine se ceartă, se iubește? Grijuliul Dani: "Flavia, nu facem asta la televizor. Lasă că vezi tu acasă!"

Momentul coordonat de Neby, în care fetele ne arată cum să ne menținem în formă, s-a terminat cu mustrări din partea lui Dani... pentru Flavia. Mai exact, mișcările îndrăznețe ale blondei i-au atras atenția matinalului, care a avut o replică simpatică.

Momentul coordonat de Neby, în care fetele ne arată cum să ne menținem în formă, s-a terminat cu mustrări din partea lui Dani... pentru Flavia.

Mai exact, mișcările îndrăznețe ale blondei i-au atras atenția matinalului, care a avut o replică simpatică: ”Nu facem asta la televizor, nu stăm cu roatele-n sus mai mult decât ni se cere. Luăm o scurtă pauză, cât să-și ceară astea bătrâne scuze”.

Astea bătrâne, zici?

Flavia, Amalia și Miruna își pregătesc silueta pentru primăvară! Cele mai eficiente exerciţii pentru abdomenul plat, chi... Schimb de replici savuroase între ”jumătăți”! Dani: "- Într-o zi, o să împart și eu totul cu lebăda mea." Fla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x