Antena Căutare

Un copil, stând de vorbă cu o legendă a teatrului! Interviu cu Stela Popescu, la "Tabăra lui Omar", în 2014: ”E vina ta că vrei să te iubească toată lumea!”

În 2014, Omar Arnaout, primul câstigător de la Next Star, a realizat un interviu cu Stela Popescu la rubrica prezentată de el - Tabăra lui Omar!

În 2014, Omar Arnaout, primul câstigător de la Next Star, a realizat un interviu cu Stela Popescu la rubrica prezentată de el - Tabăra lui Omar!

Întrebările au curs, la fel și răspunsurile. A întrebat-o ce ar fi putut să devină, dacă n-ar fi fost actriță, dar și ce regrete are. A fost momentul în care Stela Popescu a făcut o mărturisire.

”Îmi pare rău că nu am jucat mai mult teatru. Puteam să o fac! Mă supăram prea repede. Îmi amintesc într-o zi că am venit acasă supărată pentru că auzisem că m-a bârfit cineva la teatru. Soțul meu mi-a spus atunci: Tu ești de vină! Tu ești de vină pentru că vrei să te iubeasca toată lumea!”, povestea marea Stela Popescu.

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie, a fost găsită prăbuşită în holul de la intrarea casei. Doina Maximilian, nepoata pe care a adoptat-o, a sunat disperată astăzi la 112, iar medicii i-au constatat decesul.

Interviu exclusiv! Alexandru Arşinel, declarații sfâșietoare, în lacrimi, după moartea Stelei Popescu: "Sunt supăra... Răzvan, despre activitățile Flaviei: "Erai într-o sală de teatru cu media de vârstă 95 de ani"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x