Antena Căutare

Cât câștigă o manichiuristă din București într-o zi. Suma i-a surprins pe mulți: „Eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării”

Zilele trecute, un videoclip postat pe platforma Tik Tok a devenit viral după ce o manichiuristă din București a dezvăluit cât câștigă într-o singură zi prin această activitate. Iată la ce sumă ajunge și ce spun internauții.

Colaj manichiuristă și o manichiură albă efectuată
Cât câștigă o manichiuristă din București într-o zi. | Tik Tok

Tânăra în vârstă de doar 20 de ani a decis să publice un videoclip pe pagina personală de Tik Tok prin care să le povestească internauților despre câștiguril ei pe o singură zi lucrată.

Iată ce reacții au avut oamenii în secțiunea de comentarii după ce au aflat câți bani face Izabela într-o singură zi de pus unghii.

Citește și: Un român a plecat în Olanda pentru a-și face cumpărăturile și pentru a compara prețurile cu cele din România. Câți bani a cheltuit

Câți bani face o manichiuristă din București într-o singură zi

Potrivit videoclipului, tânăra și-a început ziua de lucru la ora 08:30 și a încheiat-o la ora 20:00.

În acest interval de timp a avut un număr de 9 cliente, iar prețurile pentru fiecare manichiură în parte diferă în funcție de model.

Așa cum am menționar anterior, prima clientă și-a făcut apariția la pra 08:30 a dimineții și a achitat suma de 150 de lei plus 20 de lei bacșiș.

La ora 09:30, următoarea clientă a achitat suma de 200 de lei, dat fiind faptul că a avut un model în plus pentru toate unghiile față de clienta anterioară.

La ora 11:00, cea de a treia clientă a achitat suma de 300 de lei plus încă 30 de lei bacșiș. Diferența de preț se poate justifica prin lungimea unghiilor, care a fost mlt mai mare decât a celorlalte două.

La ora 12:30, Izabela a încasat încă 250 de lei pentru o manichiură care, într-adevăr are un model care durează mult mai mult decât unul simplu.

La ora 14:00, cea de a cincea clientă a achitat suma de 230 de lei, iar cea de a șasea clientă care a ajuns la ora 15:30 a achitat suma de 200 de lei.

La ora 17:00, următoarea clientă a plătit nici mai mult, nici mai puțin de 250 de lei, iar la ora 18:15, cea de a opta clientă a achitat suma de 230 de lei plus 20 de lei bacșiș.

Citește și: Ce salariu are Nicușor Dan și la ce sumă ajunge un coș de cumpărături săptămânal pentru Primarul general al Capitalei

La ora 20:00, ultima clientă a plătit 250 de lei plus 30 de lei bacșiș, iar Izabela a reușit să încheie ziua cu nici mai mult, nici mai puțin de 2340 de lei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Internauții care au văzut videoclipul au început să reacționeze imediat.

„Abia aștept să înceapă statul să-i taxeze pe toți care lucrează la negru, și manichiuriste și instalatori, constructori, eu dau 50% din salariu și ei beneficiază după de sănătate și chestii sociale” a spus cineva.

„cu sau fără bon fiscal?” a întreba o altă persoană, la care Izabela a ținut să specifice că oferă bon fiscal.

„eu ca inginer nu fac atâția bani în afara țării...🙃...mă duc să îmi cumpăr o unghieră😂” a mai spus un bărbat făcând haz de necaz.

„Deci acum aflu și eu?🥺 am greșit tot în viață... ce arhitect de case mi-o trebuit🥺🥺 arhitect de unghii trebuia” a mai precizat cineva.

Citește și: Ce salariu primește un medic în Irlanda VS. un medic în România. Un român stabilit în această țară și-a făcut public venitul

„Escrocheria cu păpușa continuă” avertizează Primăria Sectorului 6. Femeia se folosește de o jucărie pentru a cere bani ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x