Antena Căutare

Prețul cazării de 1 mai în Mamaia i-a pus pe gânduri pe români. Cât costă mica escapadă la mare

Prețul pentru o singură noapte de cazare la mare de 1 mai i-a luat prin surpindere pe mulți. Românii compară costurile cu cele din Dubai!

Plaja Mamaia Galerie
Prețul cazării de 1 mai în Mamaia i-a pus pe gânduri pe români | Shutterstock.com

Mii de români se pregătesc pentru minivacanța de 1 mai, iar cel mai râvnit loc din această perioadă este cu siguranță stațiunea Mamaia, care atrage de la an la an din ce în ce mai mulți turiști cu ocazia acestei zile.

Pentru că există o cerere extraordinar de mare, una dintre cele mai căutate destinații din această perioadă concurează la prețuri cu destinațiile de lux din întreaga lume, precum Dubai.

Citește și: Cât costă același iepuraș de ciocolată în România, comparativ cu Marea Britanie. Diferența de preț i-a supărat pe români

Iată la ce sumă ajunge o noapte de cazare în Mamaia de 1 mai!

Cât costă cazarea la mare de 1 mai

Hotelierii din stațiunile de la malul mării au crescut prețurile semnificativ cu ocazia zilei de 1 mai, iar românii își pierd ușor, ușor din entuziasm din cauza prețurilor care pentru mulți par de neatins.

Potrivit unei publicații, prețurile pornesc de la 150 de lei pe noapte pentru anumite locații clasice și ajung la sume uriașe de până la 1 195 de lei pe noapte în cazul unor locații de lux de tip penthouse cu 4 dormitoare.

Totodată, în cadrul unui hotel de 4 stele din nordul stațiunii Mamaia prețurile încep de la 1 354 de lei pentru o singură noapte de cazare, în timp ce în Dubai, la un hotel similar, tariful ajunge la 1 100 de lei, potrivit Antena 3 CNN.

Citește și: Cât te costă să petreci minivacanța de Paște la hotelul deținut de Gigă Hagi sau Simona Halep. Cum arată oferta

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că prețurile pentru cazare variază în funcție de zonă, dar și de tipul de hotel ales, dar cu toate acestea, românii au fost suprinși să afle prețurile pregătite pentru prima zi a lunii mai a acestui an.

Totuși, există și prețuri mai mici și mai accesibile, dar acestea se aplică în cazul hotelurilor de 2 stele, unde costul pentru o cameră începe de la 212 de lei pe noapte.

În cazul hotelurilor de 3 și respectiv 4 stele, tarifele cresc considerabil și pot ajunge de la 923 de lei până șa 1 354 de lei pentru o singură noapte de cazare.

Cu toate acestea, românii au fost suprinși să afle faptul că nici în alte stațiuni de la mare nu sunt prețuri mai mici, pentru că Neptun, Costinești sau Venus calcă pe urmele stațiunii Mamaia, solicitându-le oamenilor să scoată cât mai mulți bani din buzunar.

Spre exemplu, în stațiunea Costinești, la un hotel de 4 stele pentru o singură noapte de cazare hotelierii cer suma de 626 de lei pentru o cameră cu balcon și vedere la mare.

În stațiunea Neptun, prețul pentru o noapte de cazare pornește de la 150 de lei și poate ajunge până la 557 de lei.

Venus, de asemenea, este o stațiune care le ridică românilor un semn de întrebare, prețul pentru o singură noapte de cazare începând de la suma de 160 de lei și ajungând până la 575 de lei.

Citește și: Se apropie sezonul estival. Cât trebuie să scoată românii din buzunar pentru o noapte de cazare pe litoralul românesc

Un nou tip de fraudă face ravagii în mediul online. Hackerii se dau drept șefi, trimit e-mail-uri și sună potențialele v... Care va fi prețul hamsiilor de pe litoralul românesc în vacanța de paște. Românii nu renunța la preparatul consacrat de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x