Antena Căutare

5 mașini ideale pentru începători

Ești fericitul posesor al unui permis de conducere recent obținut sau pur și simplu l-ai ținut în portofel ani buni, fără să fie nevoie să conduci prea des? Indiferent de situația în care te afli, dacă ești începător în arta șofatului, însă vrei să te apuci serios de tot ceea ce ține de parcare laterală, semafoare, trafic, prioritate pentru pietoni sau atenție la bicicliști, atunci ai nevoie de o mașină potrivită.

Ești fericitul posesor al unui permis de conducere recent obținut sau pur și simplu l-ai ținut în portofel ani buni, fără să fie nevoie să conduci prea des? Indiferent de situația în care te afli, dacă ești începător în arta șofatului, însă vrei să te apuci serios de tot ceea ce ține de parcare laterală, semafoare, trafic, prioritate pentru pietoni sau atenție la bicicliști, atunci ai nevoie de o mașină potrivită.

În general, în traficul urban, mașinile de clasă mică sunt preferatele șoferilor, în special ale celor începători. Consumul mic, faptul că încap în parcările înguste și modul mai simplu de a estima distanța fac din aceste cinci modele autoturisme ideale pentru proaspății conducători auto, abia ieșiți la drum.

Iată care sunt recomandările noastre dacă ești în căutare de mașini de vânzare și ai nevoie de un autoturism din clasa mică:

Volkswagen Polo

Nemții de la Volkswagen au adus pe piața un frate mai mic al celebrului model Golf, care a reușit să-și creeze o imagine bună de mașină de oraș, fiabilă, cu un consum mic șI care poate fi ușor manevrată în traficul urban. Volkswagen Polo oferă destul spațiu la interior, un portbagaj extreme de încăpător pentru o mașină din clasa sa și, în plus, are marele avantaj de a fi un autoturism ieftin de întreținut. Este mică, dar sigură, iar dovada stă în faptul vă Polo a obținut adesea cinci stele la testele EuroNCAP pentru siguranța pasagerilor.

Skoda Fabia

Destul de încăpătoare și cu interior modern, Skoda Fabia este una dintre mașinile perfecte pentru cei care iau contact pentru prima dată cu șofatul. Se manevrează ușor, are un mare plus la servodirecția, căci volanul merge foarte ușor, iar în ceea ce privește confortul, am putea spune că este chiar unul sporit pentru un autoturism din clasa sa.

Hyundai i30

Un model de dimensiuni medii, Hyundai i30 este potrivit pentru orice șofer începător care caută o mașină ușor manevrabilă șI care încape rapid în cele mai înguste locuri de parcare. Autoturismul este recunoscut a fi fiabil și destul de încăpător pentru patru pasageri. Portbagajul este șI el de dimensiuni medii, sufficient cât să poți pleca un weekend la munte cu prietenii și să vă puteți lua cu voi câteva bagaje. La testele Euro NCAP a fost cotata cu 4 din 5 stele. O variantă mai ieftină, dar și ceva mai mică este “frătiorul” i10, modelul de clasă mică al constructorului.

Ford Fiesta

Siguranță șI fiabilitate, asta oferă modelul Fiesta al celor de la Ford. Mașina se comportă foarte bine inclusiv la drum lung, iar în oraș oferă confort și siguranță. La testele de siguranta EURO NCAP aceasta masina a obtinut 5 stele pentru protectia pasagerilor adulți și poate fi una dintre variantele pentru tine, ca șofer începător.

Opel Corsa

Ultimul, dar nu cel din urmă, Opel Corsa răspunde nevoilor unui șofer începător și se remarcă prin dotări interesante la interior și siguranță la exterior. Un subcompact simplu de condus, modelul nemților de la Opel vine în întâmpinarea conducățorilor auto și cu senzori de parcare, la modelele cele mai noi, ceea ce facilitează modul de a învăța cum stă treaba cu “laterala, cu spatele și paralel cu bordura”.

Dacă te uiți după mașini de vânzare și ești în căutarea unui model de clasă mică ori medie, sute de anunțuri cu autoturisme te așteaptă zilnic pe una dintre cele mai mari platforme online. Intră acum pe LaJumate.ro și poți fi la doar un click distanță de mașina pe care o cauți!

Constanţa: Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea unui şofer care a mers cu maşina pe contrasens, pe Autostrada A... Vestea anului pentru pasionații auto! Noua Dacia Sandero 3 a fost fotografiată în timpul testelor. Primele informații de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x