Antena Căutare

Aderenta = Performanta / Michelin a lansat noua anvelopa Pilot Sport 3

Sutele de cai putere ale masinilor sport nu pot face nimic fara un set de gume adecvat. Pneurile fac legatura cu solul, iar modul in care o pastreaza este esential, atat pentru performante, cat si pentru siguranta. Iar specialistii Michelin stiu acest lucru! Noua anvelopa Pilot Sport 3, urmasa de drept a Pilot Sport 2, unul dintre cele mai apreciate cauciucuri de strada la ora actuala, ofera o aderenta sporita pe carosabil umed si pe virajele abordate in forta, precum si o distanta de franare cu trei metri mai mica, fata de predecesoarea sa. In plus, noua Michelin Pilot Sport 3 asigura o manevrabilitate optima, pentru o placere si mai mare a condusului.


Aderenta sporita pe ploaie
Placerea condusului este completata de siguranta. Statisticile realizate la nivel european arata ca cele mai multe accidente au loc odata cu schimbarea conditiilor meteorologice. Atunci cand aderenta scade, virarea si franarea devin adevarate
probleme.

Datorita tehnologiilor unice folosite, Michelin Pilot Sport 3 ofera aderenta sporita si tractiune imbunatatita pe carosabil umed.

Conform unui studiu comparativ realizat de TÜV SÜV Automotive, compania germana independenta care ofera servicii tehnice, noul Pilot Sport 3 ofera aderenta sporita in viraje si asigura o distanta de franare mai scurta cu
trei metri, comparativ cu Pilot Sport 2.

Eficienta energetica
Calitatile enumerate mai sus nu ar fi complete daca nu am mentiona si eficienta energetica. Si asta deoarece adevarata provocare tehnologica in ceea ce priveste designul anvelopei o reprezinta imbunatatirea permanenta a performantei.

Noua anvelopa Michelin Pilot Sport 3 raspunde acestei provocari prin asigurarea unui consum redus de carburant. Potrivit unor studii, utilizarea unui set de astfel de gume ar scadea consumul cu circa 0,1 litri / 100 km. Nu e mult, dar conteaza.

VEZI CUM STRUNESC PNEURILE SUTELE DE CAI PUTERE

Marele Jeep indian se intoarce... DRIVE TEST: Mazda CX-7 isi dubleaza reputatia cu noul motor diesel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x