Antena Căutare

Airbus ne pregateste prima masina zburatoare

Airbus ne pregateste prima masina zburatoare
Airbus Vahana | Airbus

Chiar daca de multe ori am spus despre unii bolizi ca sunt atat de impresionanti incat par abia scosi dintr-un film de fictiune, stirea de astazi ne face sa reevaluam un pic insemnatatea acestui context.

Nu, nu vorbim despre niciun concept futurist care urmeaza sa fie lansat de unul din marii producatori auto. Ci despre un prototip al unei masini zburatoare pregatit de cei de la Airbus. Ei bine, de-abia acum putem spune ca ceea ce prezentam pare desprins dintr-un univers destul de indepartat de zilele noastre.

Compania franceza producatoare de aeronave a dezvaluit saptamana aceasta ca lucreaza de aproape un an la dezvoltarea unui vehicul pilotat zburator. Acesta ar urma sa fie destinat atat pasagerilor individuali, cat si transportului de marfa. Conform reprezentantilor companiei din Hexagon, acestia isi propun ca pana la sfarsitul anului in curs proiectul sa fie finalizat.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Dacă nu știai, afli acum! Cum se montează corect foliile auto pentru geamuri... Afla ce modificari aduce noul cod rutier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x