Antena Căutare

Cadouri perfecte pentru iubitorii de mașini

Cadourile potrivite pentru pasionații de mașini sunt teoretic destul de ușor de ales, cumperi cadouri cu tematica auto. Iată câteva cadouri potrivite:

Cadourile potrivite pentru pasionații de mașini sunt teoretic destul de ușor de ales, cumperi cadouri cu tematica auto. Iată câteva cadouri potrivite:

Suport de pahare

Pentru cei care nu au mașinile deja echipate cu așa ceva, un cadou util este un suport de pahare. De multe ori șoferii își iau cafea sau băuturi pentru drum și au nevoie de un loc unde să le depoziteze.

GPS

Orice șofer are nevoie de un GPS pentru a se strecura în traficul infernal din oraș. Printre avantajele GPS-ului se numără faptul că nu necesită conexiune la internet și poate fi folosit o lungă perioadă de timp.

Pe Lajumate.ro sunt peste 16.000 de oferte cu accesorii pentru mașina ta, scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Alarmă

Dacă locuiești într-o zonă cu risc crescut de furturi o alarmă este binevenită. O alarmă ține la distanță hoții.

Vezi pe Lajumate.ro cele mai ieftine alarme auto scoase la vânzare din toată țara.

Cameră auto

Aceasta este utilă pentru a filme diferite evenimente în trafic, cum ar fi de exemplu un accident sau întâmplări amuzante. Aparatul se comportă ca o cutie neagră a mașinii, stochează într-o unitate de memorie toate înregistrările realizate.

Pe Lajumate.ro vinzi și cumperi rapid și simplu. Adaugă și tu anunț 100% gratuit cu produsele pe care vrei să le scoți la vânzare și milioane de români vor vedea ofertele tale de îndată.


Verificări periodice pe care să le ceri la un service avizat... Vrei să îți cumperi o mașină de lux? Iată care sunt motivele pentru care mașinile luxoase sunt scumpe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x