Antena Căutare

Case și apartamente la preț de mașină

Locuințele sunt la mare căutare zilele acestea, deși mulți analiști anunțau căderea pieței imobiliare după adoptarea legii dării în plată. Dezvoltatorii se bat în oferte, de la apartamente și garsoniere la preț de mașină, la vile de câteva milioane de euro în buricul Bucureștiului.

Locuințele sunt la mare căutare zilele acestea, deși mulți analiști anunțau căderea pieței imobiliare după adoptarea legii dării în plată. Dezvoltatorii se bat în oferte, de la apartamente și garsoniere la preț de mașină, la vile de câteva milioane de euro în centrul orașuluiMasini de vanzare pe CarZZ.ro.

Darea în plată este legea care le permite persoanelor ce au împrumutat un credit pentru a-și achiziționa o locuință să o restituie băncii în cazul în care nu mai pot plăti datoria.

Amenințările băncilor și majorarea avansului la credite au crescut cererea de locuințe. Mulți români cumpără încă dinaintea începerii proiectului, prețul și zona fiind criteriile cele mai importante.

Cei care vor o locuință o pot cumpăra chiar la prețul unei mașini dacă nu sunt pretențioși. Prețul unei garsoniere poate începe de la 9.000 de euro.

Dacă îți dorești un apartament cu 2 camere trebuie să știi că prețurile pot începe de la 15.000 de euro. Mai multe anunțuri poți găsi pe

"În următoarele trei luni, băncile preconizează o scădere moderată a cererii de împrumuturi de consum din partea populației”, se anunță într-un sondaj realizat de BNR.

Analiștii spun că locuințele de lux sunt din ce în ce mai căutate. Românii cu venituri mari, dar și străinii investesc în imobiliare. Nordul și centrul capitalei sunt zonele unde luxul este la el acasă, 700 de apartamente și case premium vor fi construite în București până la sfârșitul anului 2016

Intra pe HomeZZ.ro si poti găsi peste 150.000 de anunțuri imobiliare din care să alegi.

.Anunțuri imobiliare pe HomeZZ.ro.

Aceasta este cea mai rapida masina de serie din lume... 54 la sută dintre șoferi nu știu ce reprezintă acest semn. Este mult mai simplu decât ai crede!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x