Antena Căutare

Îţi iubeşti cu adevărat mașina? Vezi cum o poți păstra curată mult timp!

Dacă nu ai mereu timp să îți speli mașina sau o duci la curățătorie, prin doar câțiva pași simpli poți menține curățenia din interiorul și exteriorul mașinii pentru mult timp.

Dacă nu ai mereu timp să îți speli mașina sau o duci la curățătorie, prin doar câțiva pași simpli poți menține curățenia din interiorul și exteriorul mașinii pentru mult timp.

  • Curăță pantofii înainte de a te urca în mașină

Durează puțin timp să îți cureți talpa pantofilor sau să îi scuturi pentru a scăpa de mizerie. Acest ritual este indicat mai ales în sezonul rece, când există mult noroi.

  • Curăță imediat orice pată apărută

Nu lăsa petele de suc, mizerie să se usuce, altfel vor fi greu de scos. Șterge orice pată apărută în cel mai scurt timp pentru a păstra tapițeria curată.

Folosește produse adecvate pentru mașina ta, alege din cele peste 2.000 de oferte cu consumabile pentru autoturisme de pe Lajumate.ro.

  • Păstrează mașina în garaj

În garaj mașina este protejată de praf și noroi. Dacă ai un garaj, atunci ține-ți mașina acolo, se va păstra curată mai mult timp.

  • Spală des interiorul mașinii tale

Interiorul mașinii se murdărește foarte repede, nu lăsa să treacă mult timp între spălări. Încearcă să îl speli cât mai des posibil pentru a evita petele inestetice din țesături.

  • Încearcă să nu mănânci în mașină

Dacă poți să nu mănânci în mașină nu vei avea nevoie să cureți resturile de mâncare, ambalajele și vei scăpa de mirosul neplăcut din interior.

Pe Lajumate.ro ai peste 392.000 de anunțuri cu piese, accesorii și consumabile pentru autoturismul tău, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Vezi cum poți să îți pregătești mașina pentru primăvară... Ce trebuie să faci imediat după un accident de mașină? Sigur nu știai toți acești pași!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x