Antena Căutare

Ce aduce nou pe piață Dacia Duster, în ediție limitată

Dacia Duster, prezentată oficial în luna septembrie va fi disponibilă și într-o ediție specială. Dacă dispui de banii necesari, îți poți achiziționa și tu un model.

Dacia Duster, prezentată oficial în luna septembrie va fi disponibilă și într-o ediție specială. Dacă dispui de banii necesari, îți poți achiziționa și tu un model.

Dacia Duster 2018 nu vine cu schimbări prea mari față de modelul precedent. Autoturismul are 4,3 metri lungime, o lățime de 1,8 metri și o gardă la sol de 21 cm.

Noua Dacia Duster vine și cu un portbagaj de 445 de litri, în varianta 4×2, și 376 litri, dacă alegi 4×4. Prețul începe de la puțin sub 13.000 de euro și merge până peste 18.000 de euro.

Ediția specială Dacia Duster poartă denumirea de Edition One. Vor fi puse în vânzare doar 100 de exemplare. Acestea sunt disponibile încă din 5 decembrie și specialul la această variantă e dat de nuanța de culoare: Orange Atacama. E versiunea Dacia Duster cu motor de 1,5 dCi și 110 cai putere, cu tracțiune integrală. Mașina dispune de aer condiționat automat, card de acces, sistem de avertizare pentru unghiul mort, sistemul multiview de camere, aprindere automată a farurilor și jante de 17 inci din aliaj.

Prețul pentru Dacia Duster Edition One e de 18.900 de euro și, dat fiind că e în număr limitat, înseamnă că a fost deja fabricată și livrarea ar trebui să fie mai rapidă.

Dacă vrei să îți cumperi un autoturism marca Dacia, pe CarZZ.ro găsești peste 3.000 de oferte cu mașini Dacia scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

În ce condiții ar trebui să circule șoferii din România iarna? Iată câteva sfaturi utile... Lovitură pentru șoferi! ”Noua taxă auto se va plati anual, la fel ca impozitul auto sau RCA-ul!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x