Antena Căutare

Anunţul care schimbă tot! Poliţia NU mai are voie să îţi ia permisul dacă faci asta

În prezent, în cazul cumulului de 15 puncte de penalizare, dreptul de a conduce o mașină este suspendat pentru 30 de zile, cu reținerea permisului de conducere. 

În prezent, în cazul cumulului de 15 puncte de penalizare, dreptul de a conduce o mașină este suspendat pentru 30 de zile, cu reținerea permisului de conducere.

Șoferii care nu acumulează niciun punct de penalizare în decursul unui an calendaristic vor primi puncte de bonus, astfel încât acestora nu le va mai fi suspendat dreptul de conducere dacă au cumulat 15 puncte de penalizare anul următor, prevede un proiect legislativ.

COD RUTIER 2018. În prezent, în cazul cumulului de 15 puncte de penalizare, dreptul de a conduce o mașină este suspendat pentru 30 de zile, cu reținerea permisului de conducere.

Inițiatorii legii arată că s-au inspirat din legislația altor state din Uniunea Europeană, unde conducătorilor auto care nu acumulează niciun punct de penalizare le sunt acordate în schimb puncte bonus.

Verifică-ți acum permisul auto! Detaliul care îi poate costa pe șoferii români o amendă de până la 840 de lei. S-au înre... Recomandări pentru a-ți proteja mașina, pe timp de iarnă. Sfaturi utile pentru şoferi: Ce să NU FACI sub nicio formă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x