Antena Căutare

Frogman Rocket II, monstrul pe 3 roti

Tim Cotterill este un tip oarecum normal. Este un artist care in viata de zi cu zi confectioneaza diferite sculpturi, cu precadere broaste, din bronz sau alte materiale. Existenta sa nu tradeaza un apetit special pentru adrenalina sau lucruri care genereaza ridicarea parului de pe ceafa.



Aceasta creatie consta intr-un „trike", o motocicleta cu 3 roti. Nu, nu seamana cu acele Can-Am-Spyder folosite de Politia Romana. Are constructia clasica pentru un „trike" - o roata in fata, doua in spate. Ceea ce o face cu adevarat speciala este motorul Hemi de 1000 cp. Monstrul poarta denumirea de Frogman Rocket II, dupa porecla omului care face dragutele broscute din bronz. Precum orice creatie americana , iubeste dumurile drepte, consuma enorm (are 2 pompe de combustibil), si se fastaceste cand vede, in departare, cateva viraje timide.

In ultimii, ani cei de la Politia Romana apeleaza la tot felul de autovehicule potente, de la Leon-ul Cupra si Mitsubishi Evo X, la Can-Am-Spyder. Daca am ridicat din spranceana la acestea si mai ales la ultima achizitie, nu m-ar deranja sa vad prin centrul Bucurestiului cateva Frogman-uri. Desi, daca stau sa ma gandesc, ar fi nevoiti sa creasca impozitele pentru a putea plati combustibilul.

sursa: topgear.ro

foto: autoblog.com

Tuning japonez de la Wald pentru Mercedes E Class... 11.000 de Lexus rechemate in service...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x