Antena Căutare

Germania: Opel Corsa „Football Championship Edition”

In vara, daca nu pornesc americanii un alt razboi, nu se va vorbi despre nimic altceva decat despre Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud. In consecinta, toata lumea vrea sa se lipeasca cumva de treaba asta, iar cum sponsorizarile sunt scumpe si putine, trebuia sa se gaseasca altceva.



Eh, vara asta, in Germania, va fi vorba despre Echipa Nationala - dupa ce va trece Finala Champions League, unde Bayern Munchen va lua bataie (din pacate). Astfel, toti cei care vor sa isi arate sprijinul fata de Echipa Nationala de fotbal isi vor putea cumpara o editie speciala Opel Corsa, denumita „Football Championship Edition". Practic, este un Opel Corsa alb, cu jante negre si cu niste dungi in culorile stagului German, care pornes de pe capota si merg pana aproape de spatele masinii. Ah, si oglinzile sunt tot in galben, rosu si negru.

Stiu la ce te gandesti - ar fi mult mai simplu si mai ieftin sa cumperi un fular si sa mergi cu el de gat. Numai ca fularele nu prea apar in editie limitata, si s-ar putea sa te intalnesti cu sute de oameni intr-o singura zi care sa aiba acelasi fular ca si tine.

Iar daca aveai de gand sa-ti iei un Opel Corsa oricum, acum poti sa-ti iei unul editie limitata, la un pret nu foarte diferit - 15.160 pentru motorul 1,4 benzina. Iti dai seama ca daca ne calificam si noi, ar fi aparut imediat o Dacia Sandero galbena, cu tricolorul pe capota, numarul 10 pe spate si un pachet cu praf alb sub roata de rezerva?

sursa: topgear.ro

foto: topspeed.com

VIDEO / Istoria Subaru, de la psihoza boxer, la integrala simetrica... Eleganta feroce: BMW Gran Coupe Concept...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x