Antena Căutare

Mesajul dur al ministrului de Interne, Marcel Vela, pentru Poliția Rutieră: ”Să nu se mai ascundă pentru a prinde șoferi”

Mesajul dur al ministrului de Interne Marcel Vela pentru Poliția Rutieră: ”Să nu se mai ascundă pentru a prinde șoferi”

Mesajul dur al ministrului de Interne, Marcel Vela, pentru Poliția Rutieră: ”Să nu se mai ascundă pentru a prinde șoferi”
Mesajul Ministrului de Interne pentru Poliția Rutieră

Noul Ministru de Interne din guvernul Orban, Marcel Vela, i-a rugat pe agenții de la Rutieră să nu îi mai ”pândească” pe șoferi, ci să vina în sprijinul lor.

În mesajul ministrului de Interne pentru Poliția Rutieră se arataă că acesta își dorește o rereîmprospătare a instituțiilor statului, care să vina în sprijinul cetățenilor, prin măsuri de prevenție.

„Rog Poliția Rutieră să nu se mai ascundă pentru a prinde șoferi, pietoni, să fie la vedere, oamenii să ne vadă în teren prezenți, să prevenim contravențiile, nu să acționăm după ce ele au avut loc și, cel mai grav, dacă au avut loc, au avut și consecințe dramatice. Trebuie să rebranduim Poliția, Jandarmeria, MAI, pentru că așa cum am spus, îmi doresc din tot sufletul, în acest mandat, într-un guvern de tranziție, că să punem pe roate o nouă abordare, astfel încât românii să aprecieze o structură de elită, veche”, a mai spus Marcel Vela, potrivit de Mediafax.

În plus, Marcel Vela a subliniat cât este de important că cetățenii să știe că polițiștii sunt în slujbă lor și să apeleze la ei cu încredere.

„Rog structurile de poliție care au relații directe cu cetățenii, de azi să îi trateze cu respect atunci când intră în contact cu ei, să fie civilizați, să le zâmbească și să le spună oamenilor că suntem în slujbă lor. Să nu îi trateze cu aroganța și superioritate”, a spus Marcel Vela.

Citește și:

Cine este Marcel Vela, noul ministru de Interne

sursa foto: cars.ro

Noul Guvern, vești proaste pentru șoferi! Ce taxă se reintroduce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x