Antena Căutare

Murcielago LP750 - tuning de clasa

In 2008 tunerii de la edo ne prezentau versiunea lor de Murcielago LP640, care devenise cel mai rapid si mai puternic Lamborghini din istorie. Este o realizare cu care putini tuneri se pot lauda – sa modifici un supercar deja modificat de producator, fara sa esuezi lamentabil si sa produci o foarte performanta metoda suicidala.

Ne gandeam ca asta va starni o competitie Intre tunerii consacrati, si vor aparea Murcielago mai steroidizate, mai performante si mai scumpe. Dar nu a fost asa. Pentru ca nimeni nu a reusit sa depaseasca viteza de 352 kmh stabilita atunci.

Asta, pana acum. Pentru ca acum a aparut un nou proiect Lamborghini, al unui tuner tupeist; si anume Murcielago LP750. Si anume, al celor de la... edo.

Modelul de baza il reprezinta tot un LP640, doar ca acum produce 750 CP si un cuplu de 740 Nm. Iar asta a fost posibil prin modificarea camerelor de ardere, a sistemului de admisie si modificarea parametrilor de functionare a motorului, In ton schimbarile survenite. In cifre toate astea se traduc prin 365 kmh viteza maxima, un 0-100 kmh realizabil In doar 3,1 secunde si 0-200 kmh In 9,7 secunde.

Citeste restul articolului pe topgear.ro

Clarkson, unplugged... FOTO! Smart, pe repede inainte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x