Antena Căutare

Noua taxa auto, valabila inca o saptamana

Ministrul Mediului Laszlo Borbely a anuntat, in sedinta de Guvern de astazi, suspendarea la plata a taxei de prima vanzare a masinilor vechi, dar executivul nu poate emite ordonante in vacanta parlamentara.

"Ministrul a informat Guvernul ca doreste sa puna in discutie aceasta tema, dar probabil ca discutia va fi continuata si luni (4 februarie, n.r.), cand Guvernul intentioneaza sa se reuneasca intr-o noua sedinta pentru a adopta mai multe ordonante de urgenta, avand in vedere ca sesiunea Parlamentului incepe miercuri (8 februarie, n.r.)", a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului.

Borbely a propus Coalitiei ca taxa auto de prima vanzare pentru masinile inmatriculate inainte de ianuarie 2007 sa fie suspendata pentru un an, interval in care sa fie achitata doar taxa de poluare auto, redusa cu 25%.

Conform noii taxe, in vigoare din 13 ianuarie 2012, pentru autovehiculele inmatriculate inainte de anul 2007 taxa de poluare trebuie achitata de catre cumparator la momentul primei transcrieri a dreptului de proprietate a autovehiculelor.

Foto: Intactimages

Ford incepe in forta productia la Craiova: 60.000 B-Max, in 2012... Faceti cunostinta cu noul BMW X6...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x