Antena Căutare

Programul „Rabla” varianta 2011 a inceput impins de la spate

Oficial, pe data de 16 martie Administratia Fondului de Mediu a anuntat ca a demarat Programul Rabla 2011. Cu toate acestea, in perioada 21-25 martie, a avut loc o noua sesiune de inscriere „in vederea validarii colectorilor si a producatorilor in cadrul Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national”.

Dupa cum anuntase AFM, intr-un comunicat oficial, persoanele care doreau sa participe la programul „Rabla" 2011 se puteau prezenta incepand cu data de 16 martie la centrele de colectare a masinilor uzate - REMAT - pentru a se inscrie in program. „Incepand de astazi, persoanele fizice care detin autoturisme mai vechi de 10 ani se pot adresa firmelor colectoare, in vederea casarii acestora".

Cu toate acestea, validarea colectorilor, dar si a dealerilor de auto­mobile era departe de a se fi incheiat. Cu doua zile inainte, AFM publicase o lista lunga a colectorilor care depusesera cereri de inscriere si fusesera respinsi. Nu mai putin de 116 firme fusesera respinse, pentru motive diverse, ince­pand de la absenta unor semnaturi sau stampile si terminand cu inexistenta autorizatiei pentru obiectul de activitate cerut, colectarea de vehicule uzate.

De asemenea, 20 de dealeri fusesera res­pinsi, pentru motive diverse: nede­punerea tuturor actelor cerute de lege, completarea eronata a formularelor, dar si inexistenta obiectului de activitate cerut, respectiv comertul cu autoturisme si autovehicule usoare.

Tot articolul, in Financiarul

Pagani Huayra Roadster, confirmat pentru productie... Drive Test: Opel Corsa facelift - Cameleonul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x