Antena Căutare

Skoda anunta preturile Octavia Facelift in Romania

Skoda anunta preturile Octavia Facelift in Romania
Skoda Octavia Facelift | Skoda

Atunci cand cei de la Skoda au lansat modelul Octavia Facelift, in mediul online au aparut o multime de discutii. Acestea s-au dovedit a fi de bun augur pentru ei, modelul devenind recent foarte cunoscut printre impatimiti.

Strategia de marketing a dat rezultate, iar acum suntem in masura sa va dam detalii si despre preturile la care masina poate fi achizitionata la noi, in Romania. Dar pana atunci, haideti sa vedem care sunt o parte dintre imbunatatirile aduse de cei de la Skoda.

In primul rand, Octavia Facelift are partea frontala schimbata total. Blocurile optice sunt mai ascutite decat cele ale modelului pe care il inlocuieste si seamana mai mult cu look-ul actual al brandului regasit la modelul Kodiaq. In interior, Skoda Octavia Facelift beneficiaza de tehnologii noi, dar si de sisteme de siguranta mai bune: sistemul de franare automata de urgenta, cel care detecteaza pietonii, dar si cel care detecteaza unghiurile moarte.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Vrei ca autovehiculul tău să arate bine? Iată cinci reguli pentru a întreține vopseaua mașinii tale... Acesta este cel mai eficient BMW Seria 5 din istorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x