Antena Căutare

Un Cayenne care ne va inghiti pe toti

Lumea astepta curioasa noua generatie Cayenne, de parca nu ar mai fi vazut niciodata un SUV Porsche. In afara de fotbalisti, cantareti si o anumita parte a est-europenilor, la coada celor dornici de putere ambalata cat mai ostentativ, stau si tunerii.

Asa cum era de asteptat, primii care se declara nemultumiti de noul Cayenne, sunt chiar nemtii, ceea ce pe, de-o parte este interesant, iar pe de alta ne face sa ne bucuram. Nu de alta, dar nu ne prea vine sa aplaudam la vederea unui Ferrari suta la suta latin, modificat de stramosii lui Bismarck.

Daca e vorba de tuning, germanii se pricep cel mai bine la masinile gandite si proiectate in limba lor, de oamenii lor, chiar la ei in tara. Porsche Cayenne CLR 550 GT este genul de masina pe care ori o iubesti, ori ai vrea sa o vezi arzand, dupa o coliziune cu un tir.

2010/05/17//44935-cayenne.jpg

Cei de la Lumma Design au vrut sa se asigure ca toti se vor da cat mai repede la o parte din calea creatiei lor, la vederea acesteia in oglinda retrovizoare. Partea frontala a lui CLR 550 GT arata atat de fioros, incat iti aduce aminte de Freud si de teoriile sale, cu privire la complexele legate de marime. Pentru ca la masina asta, totul este nu mare, ci de-a dreptul faraonic.

Jantele ar putea genera un vid care sa absoarba pietonii, precum o gaura neagra, iar asta nu se refera la vopseaua aplicata pe acestea. Odata absorbiti, pietonii ar avea loc sub imensele evazari ale aripilor, care, vei rade, dau masinii, vazute de la distanta, un aspect de hot hatch.

La final, ramasitele vor fi aruncate prin difuzorul de aer din bara spate. Indiferent daca iti pregatesti deja ascunzatoarea sau deja il vrei, relaxeaza-te. Este o imagine virtuala, dar Lumma Design promite ca va fi lansat in curand.

foto: lummadesign.com

sursa: topgear.ro

VIDEO / Porsche GT2 RS scoate huliganul din tine... Virusii de masini: Troienii coboara in strada?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x