Antena Căutare

Virusii de masini: Troienii coboara in strada?

Incep sa regret momentele in care masinile noastre erau oarecum simpliste, avand in vedere ca cele noi inglobeaza mai multe fire decat are un om vase de sange.





Dar, cel mai mare dezavantaj al unui automobil "evoluat" din punct de vedere tehnologic este evidentiat abia acum, odata cu aparitia asa numitilor "virusi" de masini ce afecteaza sistemele electronice.

Ford a demonstrat ca Fiesta poate downloada aplicatii ce comunica cu sistemele de siguranta ale masinii transmitand eventualele probleme. In Statele Unite se pot opri masinile furate, datorita sistemelor de siguranta cuplate la computerul masinii.

Inteleg ca expertii au ajuns la concluzia ca automobilele pot fi virusate. Ce nu inteleg este de ce au facut publica aceasta informatie, pentru ca sunt sigur ca hackerii nu vor profita de aceasta situatie... Singura explicatie , din punctul meu de vedere, este factorul economic. In momentul in care apar virusi, firmele consacrate vor vinde proprietarilor de masini antivirusi, astfel apare o noua posibilitate de castigat bani.

Asa ca ai grija, in cativa ani vei fi nevoit sa-ti conectezi zilnic masina la internet pentru a-ti updata sistemul antivirus.

sursa: topgear.ro

Un Cayenne care ne va inghiti pe toti... Raliu Dakar tulbura istoria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x