Antena Căutare

Ce a făcut un bărbat din Gorj pentru a-și impresiona iubita de Valentine's Day. Imaginile au ajuns virale VIDEO

Ziua Îndrăgostiților sau Valentine's Day a fost împrumutată rapid și de țara noastră și a devenit un prilej de a celebra iubirea, în toate formele ei, dar și de „îngrijorare” pentru partenerii care caută cadoul perfect pentru persoana iubită. Iată ideea inedită a unui bărbat din Gorj care și-a dorit să își surprindă iubita!

masina cu biletele de dragoste
Gestul făcut de un bărbat din Gorj pentru a-și impresiona iubita de Valentine's Day. Ce a scris pe bilețele | Captură Video Observator

Ziua Îndrăgostiților din acest an a fost una cu adevărat specială pentru o femeie din Gorj, care s-a trezit cu o reală surpriză. Partenerul ei s-a gândit la o modalitate specială de a-și impresiona iubita de Valentine's Day, iar imaginile cu gestul său au ajuns virale pe internet.

Citește și: Cât costă o cină romantică în oraş de Valentine’s Day. Rezervările s-au epuizat deja, iar prețurile nu sunt piperate deloc

Ce gest a făcut un bărbat din Gorj pentru iubita lui, de Ziua Îndrăgostiților. Cum și-a găsit femeia mașina

Acesta nu a optat pentru clasicele „flori și ciocolată”, ci s-a gândit să își surprindă partenera într-un mod inedit. Bărbatul a cumpărat mai multe bilețele colorate, iar pe fiecare a scris câte un mesaj, urmând ca ulterior să i le lipeasă partenerei sale pe mașină. Pe toate! Întreaga activitate a durat ceva, cel mai probabil, însă internauții din comentarii sunt conviși că a meritat.

Scenele s-au petrecut în Târgiu Jiu, județul Gorj, atunci când localnicii au observat mașina încărcată cu sute de bilețele de dragoste. Se pare că bărbatul și-a cam supărat partenera, folosindu-se de această modalitate pentru a-și cere iertare și a propune împăcarea. Și, dacă nu de Ziua Îndrăgostiților, atunci când?!

Potrivit presei locale, cei doi ar avea împreună și un copil, însă femeia ar fi decis să plece pentru o perioadă de acasă, fiind supărată pe partenerul său. „Nu te voi mai supăra niciodată!”, se poate vedea scris pe unul dintre bilețelele lipite pe autoturismul acesteia.

Citește și: Iluzia optică de Valentine’s Day. Află dacă ești cu adevărat îndrăgostit. Ce vezi prima dată arată atitudinea ta față de partener

Bărbatul a încercat să își convingă soția să se întoarcă acasă. Ce i-a scris pe sutele de bilețele

Totodată, bărbatul i-a promis iubitei lui că nu va mai consuma alcool vreodată, menționând că ar face orice pentru a-și continua relația. Într-un alt bilețel, bărbatul chiar își roagă iubita să îl ierte și să revină acasă.

„Iartă-mă pentru toate greșelile!”, „Ești cea mai prețioasă comoară, Amelia!”, „Nu te voi mai supăra niciodată!”, „Te iubesc la infinit”, „Nu mai beau alcool”, „Nu o să mai beau”, „Soțul tău, Cătălin, te iubește”, „Hai să terminăm casa la Piștești unde ai muncit enorm”, „Ești cea mai prețioasă comoară”, „Ești viața mea”, „Iarta-mă dacă ți-am greșit”, „Vino acasă să fim din nou o familie” „Ești frumoasă”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care bărbatul i le-a lăsat pe mașina soției sale.

Internauții s-au arătat plăcut surprinși de gestul bărbatului, care totodată le-a dat și o idee ieftină și sigură pentru a-și impresiona, la rândul lor, partenerele.

Cine sunt românii care pot primi 3000 de lei din partea statului. Ce criterii sunt necesare pentru a accesa fondurile... Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență. Care a fost mesajul emoționant transmis de apropiați: „Este dureros”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x