Antena Căutare

Cum o răsfață Vladimir Putin pe presupusa iubită, gimnasta Alina Kabaeva. Investigația unor jurnaliști ruși scoate totul la iveală

O investigație făcută de jurnaliști ruși scoate la suprafață viața secretă, dar și luxul în care ar trăi, de fapt, Vladimir Putin și presupusa iubită, Alina Kabaeva. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba.

vladimir putin și presupusa amantă, alina kabaeva, îmbrăcată într-o ținută roz Galerie
Cum o răsfață Vladimir Putin pe presupusa amantă, gimnasta Alina Kabaeva. Investigația unor jurnaliști ruși scoate totul la iveală | Profimedia

Jurnaliștii ruși de la „Proekt” („The Project”), o publicație care aparține opoziției rusești, au realizat o întreagă investigație, în urma căreia au constatat că fosta gimnastă, Alina Kabaeva, în vârstă de 39 de ani, ar deține un imperiu imobiliar în valoare de peste 120 de milioane de dolari, cumpărat de către liderul de la Kremlin prin intermediul unor fonduri ilicite, potrivit dailymail.co.uk.

În plus, rapoartele jurnaliștilor ruși mai arată că cei doi ar locui, de fapt, împreună, cu toate că nu au fost văzuți niciodată ieșind din aceșlași loc.

Citește și: Primul discurs făcut de Vladimir Putin, la un an de la invazia în Ucraina: „Am făcut tot posibilul să rezolvăm pe cale pașnică

Ce spun rapoartele jurnaliștilor de la „Proekt” despre „cadoul” imobiliar pe care Putin i l-ar fi dăruit Alinei Kabaeva

Se crede că Alina Kabaeva, numită și „Regina neîncoronată a Rusiei” și Vladimir Putin au o relație încă de la începutul anilor 2000, de pe vremea când președintele rus era căsătorit cu fosta soție, Lyudmila Ocheretnaya, potrivit The Independent.

De asemenea, se mai vehiculează că fosta gimnastă, care a făcut performanță la Jocurile Olimpice, i-ar fi dăruit președintelui rus și cel puțin trei copii.

Investigația realizată de jurnaliștii ruși de la „Proekt” arată că presupusa iubită a lui Vladimir Putin ar locui într-o vilă situată pe proprietatea președintelui rus de pe Lacul Valdai, la doar 800 de metri de reședința bine păzită a acestuia.

Construcția vilei, care a fost ordonată de însuși Vladimir Putin, ar fi început în anul 2020 și a fost finalizată doi ani mai târziu. Conacul, realizat în întregime din lemn, s-ar întinde pe o suprafață de 1200 metri pătrați, potrivit surselor citate mai sus.

În plus, surse ale jurnaliștilor ruși au mai declarat că în zonă au fost văzuți și copii. Conform imaginilor din satelit, studiate de jurnaliștii de la „The Project”, se pare că, în perioada 2016-2020, lângă reședința presupusei iubite a lui Putin, a fost ridicat și un loc de joacă pentru copii, potrivit ziare.com. De asemenea, în „incinta” proprietății de lux se află și o pistă de karting.

Conacul ar fi înregistrat pe numele unei companii controlate de Yury Kovalchuk, un miliardar cu legături bine înrădăcinate la Kremlin, cunoscut ca fiind „bancherul lui Putin”, potrivit surselor citate.

Un alt aspect care ar confirma că cei doi locuiesc împreună este și faptul că apropiații gimnastei au vizitat, în mod constant, reședința din Valdai a lui Vladimir Putin. De asemenea, una dintre surorile femeii are avea chiar și o casă în apropiere.

O altă confirmare a faptului că cineva locuiește în reședința de la Valdai ar fi și ridicarea, în anul 2021, a unui debarcader, de unde se poate ajunge cu barca până la un parc de 28 de hectare.

În plus, se pare că, în anul 2018 sau 2019, a fost construită și o gară secretă, folosită de Vladimir Putin pentru a ajunge la reședință, dar și de asistenții fostei gimnaste.

În acest sens, jurnaliștii ruși au studiat și o bază de date cu biletele de tren cumpărate și au constatat că asistenții, dar și rudele Alinei Kabaeva călătoresc des la Valdai, potrivit Evenimentul Zilei.

Vladimir Putin i-ar fi cumpărat iubitei sale și cel mai mare apartament din Rusia

Printre proprietățile cumpărate pentru Alina Kabaeva, se numără și un apartament de tip penthouse de 2.600 de metri pătrați în Soci, stațiunea de la Marea Neagră, care a găzduit Jocurile Olimpice de iarnă din anul 2014, potrivit The Independent.

Despre acest apartament, se crede că este cel mai mare din Rusia și a fost „achiziționat” tot din fondurile ilicite al unei companii offshore. De asemenea, apartamentul de lux este trecut pe numele lui Oleg Rudnov, un aliat al lui Putin.

Printre cele 20 de camere care compun apartamentul de tip penthouse, se numără un cinematograf privat, o piscină, un heliport pe acoperiș, o zonă de spa și o curte de relaxare japoneză, potrivit surselor citate.

Alte proprietăți sunt înregistrate pe numele rudelor Alinei Kabaeva, inclusiv bunica ei. Potrivit celor de la „Proekt”, bunica acesteia ar deține proprietăți în valoare de aproape zece milioane de lire sterline, printre care o vilă cu trei etaje într-o zonă de elită de lângă Moscova și apartamente chiar în același complex unde se află penthouse-ul din Soci al neptoatei, potrivit Digi24.

Citește și: Vladimir Putin, singur la slujba de Crăciun. Cum a fost surprins președintele rus în catedrala din Kremlin

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Venituri mai mari de la 1 martie 2023. Ce categorii de români beneficiază de schimbare... Rezultate Loto 2 martie 2023. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x