Antena Căutare

ANAF, avertisment pentru români! O nouă problemă a apărut! Ce trebuie să afle contribuabilii

Anunț important făcut de cei de la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Ce trebuie să știe contribuabilii?

Anunț important făcut de cei de la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Ce trebuie să știe contribuabilii?

Recent, pe site-ul celor de la ANAF a apărut o informare cu privire la anumite probleme ce pot fi observate de către contribuabilii ce folosesc serviciile online.

„Ministerul Finanțelor Publice urmărește dezvoltarea unui parteneriat corect între Agenția Națională de Administrare Fiscală și contribuabili, prin acordarea unor servicii complete, moderne și accesibile. În acest context, au fost implementate o serie de servicii electronice menite a facilita îndeplinirea obligațiilor declarative și de plată ale contribuabililor.

Serviciul Spațiul Privat Virtual este ușor de accesat, gratuit și disponibil 24 de ore din 24, atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice sau entităților fără personalitate juridică. Acest serviciu online permite obținerea informațiilor fiscale privind situația fiscală, depunerea electronică a declarațiilor fiscală și primirea electronică a documentelor și a actelor administrativ fiscale. Documentele comunicare prin Spațiul Privat Virtual au aceeași putere juridica, asemenea celor comunicate prin poștă sau la ghișeu.

ANAF, avertisment pentru români! O nouă problemă a apărut! Ce trebuie să afle contribuabilii

Mai multe informații sunt disponile pe site-ul www.anaf.ro și la linkul https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/Inregistrare_persoane_fizice.

ANUNȚ IMPORTANT: Din cauza unor probleme tehnice aferente domeniilor YAHOO.* şi FREEMAIL.HU, mesajele transmise de Ministerul Finanțelor Publice către adresele de e-mail din aceste domenii sunt foarte mult întârziate. Este posibil ca unii utilizatori înregistrați în cadrul portalului MFP-ANAF cu adrese de e-mail de acest tip să nu se poată autentifica în portal și nici să nu primească e-mail-urile de activare, înregistrare, reînnoire și revocare aferente serviciilor din cadrul acestui portal.”

BNR Curs valutar 31 ianuarie 2019. Cât costă euro și dolarul pe final de ianuarie... Noi amenzi, pregătite de Guvern! Cine riscă să plătească bani mulți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x