Antena Căutare

Avantajele și dezavantajele unui loc de muncă pe timpul verii

Avantajele și dezavantajele unui loc de muncă pe timpul verii. Dacă optezi pentru un program part time, îți poți organiza programul în funcție de planurile tale și

Ești hotărât să te angajezi pe timpul verii, dar nu ești încă foarte sigur dacă este cea mai bună alegere pentru tine?

Cu siguranță, împreună cu prietenii tăi, ai pus la punct un plan al distracțiilor pentru vara aceasta și ești nerăbdător să mergi și să te distrezi alături de ei, dar pentru ca acest lucru să fie posibil ai nevoie și de ceva bănuți. Cum îi poți face? Simplu, te angajezi!

Dacă optezi pentru un program part time, îți poți organiza programul în funcție de planurile tale și astfel vei strânge și banii necesari pentru a face tot ce ți-ai propus.

Uite câteva exemple de locuri de muncă de pe JobZZ.ro:

Inginer construcții civile. Acesta este genul de job care îți aduce foarte multe beneficii. În primul rând pentru că vei avea ocazia să lucrezi într-o echipă de profesioniști, vei învăța foarte multe lucruri noi pe care pana acum nu le-ai pus în practică. În al doilea rând ai posibilitatea să lucrezi part-time sau doar să îți faci practica acolo. În al treilea rând, la finalul vacanței este foarte posibil să primești o ofertă de angajare full time.

Agent de vânzări - Și aici ai posibilitatea de a lucra part time sau full time, iar salariul este compus din parte fixa, plus comision.

Asistent manager - un job de backoffice în care va trebui să oferi asistență clienților și furnizorilor, trebuie să faci operațiuni de înregistrare, să răspunzi la mail-uri și la telefoane și să completezi registre.

Ospătar sau barman pentru diverse locații din București, de pe litoral sau de la munte - Salariul în acest domeniu nu este foarte mare, însă diferența o face bacșișul. Avantajul de a avea un astfel de job este că în fiecare zi vei avea bani de buzunar.

Și dacă tot am povestit puțin despre job-uri din diverse domenii propunem să ne uităm puțin și peste lista, de mai jos, cu avantajele și dezavantajele de a avea un job pe timpul verii.

Avantaje:

  • Posibilitatea de a obține venituri suplimentare în plus
  • Îmbunătățirea abilităților de comunicare
  • Acumulare de noi cunoștințe și experiență profesională
  • Creșterea șanselor de angajabilitate

Dezavantaje:

  • Salariu modest pentru început
  • Acomodarea foarte rapidă la noul loc de muncă
  • Atenție la detalii. Fiind la început trebuie să ai mare grijă la tot ce ți se comunică
  • Mai puțin timp pentru distracție

Acestea fiind spuse, intră pe JobZZ.ro și caută printre sutele de anunțuri cu locuri de muncă din București, dar și din alte orașe, job-uri full time, part time, stagii de practică și multe altele.

Curs valutar BNR 27 iunie 2019. Euro și lira sterlină cresc... Apartamente de vânzare în București: acte necesare și alte ponturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x