Antena Căutare

Ești client al Băncii Transilvania? Modificări de ultimă oră anunțate de reprezentanții băncii

Banca Transilvania face parteneriat cu Fitbit și lansează opțiuni noi pentru aplicația BT Pay, astfel încât clienții să aibă cât mai multe posibilități pentru o gestionare facilă a serviciilor bancare.

Banca Transilvania face parteneriat cu Fitbit și lansează opțiuni noi pentru aplicația BT Pay, astfel încât clienții să aibă cât mai multe posibilități pentru o gestionare facilă a serviciilor bancare.

Mersul la bancă pentru orice operațiune este deja de domeniul trecutului, iar noile opțiuni introduse de Banca Transilvania îți oferă o libertate și mai mare prin intermediul aplicației BT Pay. Parteneriatul cu Fitbit aduce și el noutăți pentru utilizatorii Banca Transilvania, care vor putea beneficia de anumite oferte, dacă își sincronizează contul Fitbit cu aplicația.

De exemplu, vei putea fi recompensat în funcție de pașii pe care îi parcurgi zilnic și de folosirea BT Pay. Astfel, poți să primești număr dublu de puncte STAR pentru plățile cu cardul de cumpărături prin BT Pay și asigurare gratuită pentru incidente. Cea mai interesantă ofertă care îi va entuziasma pe cei care îndrăgesc sporturile de iarnă sunt reducerile la pachetele Snowfest 2019.

“Produsele Fitbit sunt gândite pentru a ajuta oamenii să își atingă obiectivele în materie de sănătate și sport, oferindu-le sfaturi practice, în funcție de nevoile lor. Cu ajutorul acestui parteneriat cu Banca Transilvania putem să facem cunoscut și mai mult conceptul de a face mișcare în mod constant, păstrând totodată motivația la cote ridicate în fiecare zi.”, a declarat Rareș Florea, Regional Country Manager Fitbit.

Gata, s-a terminat! ANAF-ul nu mai iartă nimic. Toți românii vor primi asta în cutia poștală!... Spor de 10% la salariu pentru anumiți bugetari! Primele plăți se vor face luna ianuarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x