Antena Căutare

Black Friday 2018 Altex. Dacia Duster Redusă cu 20.000 lei

Black Friday 2018. Altex a dat startul la Black Friday cu reduceri de 80%. Black Friday Altex 2018 poartă numele de Blec Fraidei. Pentru ca românii să se bucure de produsele dorite la cel mai mic preț, la Altex va fi o lună de zile de reduceri, în anul centenarului

Black Friday 2018 Altex. Dacia Duster Redusă cu 20.000 lei
Black Friday | altex.ro

Dacă anul acesta de Black Friday 2018 mulți retailer au ales ca perioada standard 16 – 19 noiembrie sau 16 – 23 noiembrie, Altex are cea mai extinsă perioadă de reduceri. Altex a dat startul reducerilor astăzi, 1 noiembrie. Perioada de oferte și reduceri massive la electronice și electrocasnice este 1 noiembrie – 5 decembrie 2018.

Anul acesta Altex va oferi o gamă largă de produse electrocasnice, IT&C precum și multimedia. Cele din domeniul multimedia cuprind jocuri, incorporabile, aparate frigorifice, telefoane mobile, GPS, imprimante, monitoare, desktop, accesorii, laptop-uri, video, foto, audio, auto și televizoare.

Pentru a-și ajuta clienții, a fi cât mai eficienți și a evita supra-aglomerarea magazinelor sau site-ului, Altex oferă câteva sfaturi. Astfel, sistemul de procesare al comenzilor va merge mai eficient. Mai întâi ar trebui să creezi o listă cu produsele pe care dorești să ți le cumperi de Black Friday.

Este indicat să salvezi linkuri-le produselor. Apoi trebuie să îți faci cont pe site-ul oficial Altex și să introduci datele personale cu privire la dresa de livrare, cea de facturare și datele de plată.

Mulți clienți probabil nu se așteaptă la o asemenea surpriză, dar Altex pregătește o reducere colosală la o mașină. Altex face un discount de 20.000 lei pentru Dacia Duster Laureate Edc 1.5 Dci 109 Cp. Astfel, prețul actual al mașinii este de 54.560 lei. Nici ție nu îți vine să crezi, nu-i așa?

Grăbește-te cât mașina încă este în stoc. Apoi poți arunca o privire la accesoriile pentru noul Duster pe site-ul oficial Altex. Vei găsi o mulțime de reduceri de nerefuzat.

Sursă foto: altex.ro

Black Friday 2018 Altex. Reduceri mari la televizoare... Black Friday 2018 Altex. Reduceri de 20.000 de lei la autoturisme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x