Antena Căutare

Bancile dau dovada de creativitate si inventeaza in continuare comisioane "trasnite"

Comisioanele ciudate percepute de banci continua sa le faca probleme romanilor care au credite, conturi de economii sau care vor sa faca o simpla depunere de numerar la ghiseu. Lista reclamatiilor cu privire la taxele si comisioanele precepute de banci au scazut, dar asta doar pentru ca activitatea de creditare este inghetata.

Sucursalele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor continua sa primeasca plangeri din partea clientilor bancari nemultumiti de taxele sau comisioanele pe care le au de platit.

In Bucuresti, anul trecut s-au inregistrat aproximativ 200 de astfel de reclamatii, in Constanta 31, iar in Sibiu doar trei. Brasovul este judetul in care nu s-a facut nicio astfel de plangere.

Cele mai multe reclamatii se refera la modul de administrare a creditului sau a contului, de acordarea cardului, de analiza a dosarului de risc, a celui lunar de rezerva, de rambursarea anticipata, de taxa pentru retragere de numerar ori cea pentru tranzactiile in valuta.

Mai multe detalii despre comisioanele "trasnite" pe care le-au inventat bancile poti citi in revista Income.

Foto: krebsonsecurity.com

ATENTIE! Nedeclararea obligatiilor fiscale, penalizata cu 30% din principal... Cash sau card? Vezi cum e mai bine sa faci plati in vacanta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x