Antena Căutare

Discurs de sase minute pentru 22 mil. euro: De ce a venit cel mai puternic om din Coca-Cola la Ploiesti

Muhtar Kent, cel care conduce Coca-Cola, cel mai mare producator de sucuri din lume, un business de 48 mld. dolari, a inaugurat o investitie de 22 mil. euro la Ploiesti, unde compania detine cea mai mare fabrica din sud-estul Europei. Intr-un discurs calculat cu precizie a explicat de ce orasul prahovean va deveni un centru de export pentru 100 de milioane de consumatori din regiune.

Executivul de 61 de ani a ajuns la fabrica Coca-Cola din Ploiesti alaturi de premierul Victor Ponta in jurul orei 10.00. A urmat o scurta vizita a celei mai noi linii aseptice de productie pentru Cappy Pulpy, un proiect unic in Europa, proiect care a atras o investitie gigant de 22 mil. euro, alaturi de cei doi fiind prezent si Dimitris Lois, CEO al Coca-Cola HBC AG.

Cu precizia unui ceas elvetian, la ora 11.00 CEO-ul Coca-Cola Company i-a salutat in romaneste pe cei peste 200 de invitati, printre care s-au numarat oficialitati locale, politicieni si membri in boardurile celor doua companii.

“E o placere sa revin in Romania dupa 20 de ani de la prima vizita, cand am inceput constructia fabricii de la Ploiesti”, si-a inceput discursul unul dintre cei mai puternici executivi din lume.

Citeste AICI continuarea articolului!
TOP: Zece actiuni romanesti care au batut de sapte ori dobanda bancara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x