Antena Căutare

E jale! Agenții economici din România vor fi verificați la sânge!

Direcția Antifraudă Fiscală a demarat prima etapă a unei ample operațiuni de control și monitorizare a firmelor care își desfășoară activitatea în toate centrele engros din România (Operațiunea „Cristal”)

Direcția Antifraudă Fiscală a demarat prima etapă a unei ample operațiuni de control și monitorizare a firmelor care își desfășoară activitatea în toate centrele engros din România (Operațiunea „Cristal”).

În fiecare zi, până pe 25.12.2015, atât în cadrul controalelor operative, cât și al verificărilor documentare și al întâlnirilor cu reprezentanții firmelor depistate cu nereguli în timpul controalelor, inspectorii antifraudă din toată țara vor verifica în detaliu activitatea economică și traficul de mărfuri din toate complexurile comerciale.

Echipa de conducere a operațiunii va stabili atât zilele în care formațiunile mobile ale Direcției Antifraudă vor monitoriza 24 de ore din 24 intrările și ieșirile de marfă, cât și altgoritmul de schimbare a componenței echipelor de control.

Subliniem faptul că, pentru cei care vor fi găsiți cu nereguli în timpul verificărilor operative, va demara controlul amanunțit al activității desfășurate până în prezent, noteaza stiripesurse.ro.

Veste - șoc. Zeci de mii de români vor fi amendați în perioada următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x