Antena Căutare

Fonduri suplimentare de 700 milioane de euro pentru modernizarea fermelor

Programul National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR) va fi suplimentat cu 700 milioane de euro pe masurile ce vizeaza modernizarea fermelor si a unitatilor de prelucrare, potrivit ministrului Agriculturii, Valeriu Tabara, citat de allnews4all.ro.


Fondurile suplimentare vor fi alocate masurilor 121 "Instalarea tinerilor fermieri", 123 "Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere", 312 "Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de micro-intreprinderi ", 313"Incurajarea activitatilor turistice ".

Ministrul agriculturii considera ca s-au produs greseli grave cand privatizarea unitatilor de procesare a insemnat ruperea de producatori, iar micile unitati de fabricare a laptelui si carnii au fost desfiintate, motiv pentru care sprijina organizarea comuna a producatorilor si procesatorilor si infiintarea de mici abatoare.

sursa: Financiarul

foto: Intact Images

Erste nu lasa nimic neacoperit in deal-ul anului: S-a intalnit si cu actionarii SIF-urilor ca sa-i convinga ca oferta pe... Aurul ar putea atinge valoarea record de 2.200 $/uncie pana in 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x