Antena Căutare

Franţa vrea să elimine anul viitor facilităţi fiscale de 1 miliard de euro acordate companiilor

Franţa vrea să elimine anul viitor facilităţi fiscale în valoare de 1 miliard de euro acordate companiilor, măsura urmând să contribuie la finanţarea reducerii taxelor pe veniturile personale ale populaţiei, care valorează de cinci ori mai mult, a declarat duminică ministrul Bugetului, Gerald Darmanin, transmite Bloomberg.

Guvernul intenţionează să finanţeze restul de 4 miliarde de euro necesare relaxării fiscale pentru populaţie prin reducerea cheltuielilor publice, a spus Darmanin la postul de televiziune LCI.

Preşedintele francez Emmanuel Macron a propus în luna aprilie reducerea impozitelor pe venit, ca reacţie la protestele vestelor galbene şi în urma unei serii de dezbateri naţionale.

Darmanin a mai spus că populaţia va beneficia de o reducere a impozitelor începând din luna ianuarie 2020, în cadrul măsurilor preconizate de guvern.

Sursa : news.ro

Pericol pentru milioane de români. Majorarea salariilor și a pensiilor pusă sub semnul întrebării... Producători de ţigări: Noul proiect anti-tutun loveşte un întreg sector economic şi 4 milioane de români...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x