Antena Căutare

Gabriel Zbarcea, TZ&A: "Antreprenorii romani se misca. Ei imping economia inainte"

Antreprenorii romani se misca, ei cauta solutii, se uita dupa business, se vinde si se cumpara, in timp ce lipsa de coordonare intre diverse autoritati si a unui “master plan economic” pe termen lung este tot mai suparatoare, afirma Gabriel Zbarcea, managing partner la Tuca Zbarcea & Asociatii (TZ&A).

„M-a surprins placut anul acesta valul de proiecte private, mai mari, mai mici, dar multe. Oamenii de afaceri se misca, ei cauta solutii, se uita dupa business, se vinde si se cumpara. Este evident ca motorul economiei il reprezinta antreprenorii privati, ei imping economia inainte, ei seteaza asteptari, trenduri”, spune pentru Wall-Street.ro Gabriel Zbarcea, partener al casei de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii. El da exemplul tranzactiei de cateva milioane de euro din piata de amanet prin care concernul american de servicii financiare Dollar Financial Group a cumparat Express Credit Amanet, una dintre firmele cu cea mai exinsa retea din regiunea Moldova, deal asistat juridic de avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii.

Citeste AICI continuarea articolului!

Un fermier din Buzau a investit 50.000 de euro intr-o ferma cu struti... Cum vrea un antreprenor roman sa faca din Marelbo un business de talie internationala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x