Antena Căutare

Jeffrey Franks: "Trebuie evaluata o eventuala majorare a salariului minim"

Reprezentantii FMI discuta, in aceasta dimineata, cu cei ai Ministerului Muncii, seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, declarand la intrarea in sediul MMFPS ca trebuie evaluata o eventuala majorare a salariului minim, intrucat aceasta ar putea avea efecte daunatoare pentru economie.


Franks a sustinut ca stie ca au fost facute presiuni privind majorarea salariului minim si ca acest lucru ar putea fi un avantaj, dar ca trebuie facuta o evaluare pentru a vedea cu exactitate ce inseamna o eventuala majorare intrucat aceasta ar putea avea efecte daunatoare pentru economie, relateaza Mediafax.

El a mai precizat ca deficitul este de 4,4% si ca pana acum nu s-au discutat alte cifre, iar la o prima vedere aceste date par a fi in regula.

sursa:Jurnalul.ro

Cursul valutar a sarit de 4,3 lei/euro, nivelul maxim din ultimele trei luni... Instabilitatea politica va duce cursul din nou spre 4,4 lei/euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x