Antena Căutare

Prețuri, încotro? Locuințele din România s-au scumpit cu 3,1% în perioada aprilie-iunie 2017!

Locuințele scoase la vânzare au un preț, în medie, cu 3,1% mai mare în al doilea trimestru din 2017.

Locuințele scoase la vânzare au un preț, în medie, cu 3,1% mai mare în al doilea trimestru din 2017.

Această creștere a prețurilor este similară cu cea înregistrată în aceeași perioadă din 2016, respectiv 3%. În primele trei luni din 2017, locuinţele s-au scumpit cu 4%. Preţurile locuinţelor din România se află pe un trend ascendent constant în ultimii trei ani, indică datele centralizate de Analize Imobiliare.

Pretenţiile vânzătorilor autohtoni de proprietăţi rezidenţiale s-au majorat, în medie, cu 13% în ultimele 12 luni, potrivit statisticilor.

Cu o valoare de 1.330 de euro pe metru pătrat, Cluj-Napoca continuă să ocupe primul loc în clasamentul celor mai mari preţuri (medii) solicitate pentru apartamentele scoase la vânzare în marile oraşe; pretenţiile vânzătorilor din oraş majorându-se, de altfel, cel mai mult în al doilea trimestru din 2017, respectiv cu 4,9%.

Vezi cele mai noi oferte cu apartamente scoase la vânzare din Cluj, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Pe locul al doilea în top se situează Bucureştiul, cu un preţ mediu de 1.240 de euro pe metru pătrat util şi un avans de 3,4% în ultimele trei luni. Distanţa dintre cele două mari oraşe ale ţării s-a diminuat însă în ultimele 12 luni, pentru că preţurile au crescut mai mult în Capitală decât în Cluj-Napoca – 12,9% faţă de 11,7%.

Vrei să te muți în București? Aici găsești peste 60.000 de oferte imobiliare pentru toate gusturile.

Programul Prima Casă a schimbat piața imobiliară radical. Cele mai multe construcții aduc pe piață apartamente cu 2 came... Îți cauți o nouă chirie? Vezi 4 aspecte de care trebuie să ții cont...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x