Antena Căutare

Şeful Trezoreriei SUA: Rata şomajului, deja aflată la un maxim record, se va înrăutăţi

Rata record a şomajului din SUA, care a atins în aprilie 14,7%, se va înrăutăţi, a declarat duminică secretarul Trezoreriei americane, Steven Mnuchin, citat de Reuters.

”Datele raportate se vor înrăutăţi probabil, înainte de a se îmbunătăţi”, a afirmat Mnuchin în timpul emisiunii de televiziune Fox News Sunday.

Rata şomajului de 14,7%, publicată vineri de Departamentul Muncii, a depăşit un nivel record anterior înregistrat după cel de-al oilea Război Mondial, de 10,8%, atins în noiembrie 1982.

Mnuchin a arătat că administraţia de la Casa Albă discută despre noi măsuri fiscale pentru atenuarea stresului economic provocat de pandemia de coronavirus. El a spus însă că guvernul federal nu doreşte să salveze statele care sunt gestionate prost.

Şeful Trezoreriei a adăugat că la Casa Albă se discută despre o reducere a taxei pe forţa de muncă.

Sursa : news.ro

Poşta Română a redeschis trei rute noi pentru îndrumarea traficului poştal internaţional cu Ungaria, Bulgaria şi Serbia,... Retailerii britanici avertizează că fondurile de salvare oferite de guvern sunt insuficiente pentru a opri prăbuşirea mu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x