SAMBATA, 20 OCTOMBRIE 2012

Topoloveni: Investitie de 14 milioane de euro intr-o fabrica ce produce preparate traditionale romanesti

Muratiri, gem de visine, dulceata de visine, dulceata de cirese, dovleac pentru placinta si chiar zacusca traditionala facuta dupa o reteta ca la mama acasa. Aceasta este reteta succesului pe care au mizat producatorii de la Topoloveni.

Totul este asistat, cu computer, cu tot ce presupune, este cu actionare digitala, fiecare are tabloul ei care este racordat intr-un sistem central care coordoneaza absolut tot ce inseamna miscarea lor.

Aceasta fabrica a costat peste 14 milioane de euro. Investitia a creat peste 300 de locuri de munca.

COMENTARII

ECONOMIC

Autoritățile anunță noi creșteri salariale în 2016! Câștigul mediu net ar putea să ajungă la 1.950 de lei

acum 3 zile

Câștigul salarial mediu net ar putea să ajungă, în 2016, la valoarea de 1.950 de lei, în creștere de la 1.939 de lei, cât se estimase în datele preliminare din luna septembrie, reiese din Prognoza de toamnă 2015, publicată, vineri, de Comisia Națională de Prognoză (CNP).

ECONOMIC

Anunţ important pentru posesorii de carduri! Ce se întâmplă cu banii din conturi

acum 3 zile

România trebuie să transpună în legislaţie o directivă UE care prevede dreptul fiecărui cetăţean la un cont bancar cu servicii de bază, pentru plăţi şi încasări, care ar urma să fie pus la dispoziţia populaţiei gratis sau la un preţ "rezonabil", indiferent de eventuale restanţe ale clientului la credite

ECONOMIC

Cum îți administrezi propriii tăi bani, pentru a nu mai rămâne falit înainte de salariu

acum 6 zile

Managementul financiar personal nu este predat în școli, însă oricine se lovește, la un moment dat, de problema administrării propriilor bani.

ECONOMIC

Contibuabilii pot cere ANAF amânarea plata datoriilor!

acum 10 zile

Persoanele fizice şi firmele vor putea solicita Fiscului şi direcţiilor de specialitate din Finanţe care stabilesc obligaţii de plată, printr-o cerere scrisă, să li se amâne sau anuleze plata penalităţilor de întârziere şi dobânzilor aferente datoriilor la bugetul de stat de până la 30 septembrie

ECONOMIC

Vestea pe care o aşteptau TOŢI românii! Angajaţii vor avea parte de un NOU TIP DE CONCEDIU pentru care vor primi BANI

acum 10 zile

Salariaţii părinţi ar putea să beneficieze de un nou tip de concediu, prevede un proiect de act normativ care urmează să ajungă pe ordinea de zi a senatorilor, fiind propus pentru adoptare

ECONOMIC

Mister deslușit. Parcarea mașinilor pe trotuar este legală în anumite condiții!

acum 12 zile

Mașinile parcate pe trotuar nu reprezintă o noutate. Mulți șoferi cred că este legal să îți lași mașina pe trotuar atâta timp cât „oferi” un metru liber și pentru circulația pietonilor.

ECONOMIC

Dolarul a atins cota maximă din ultimele șapte luni

acum 12 zile

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,4458 lei/euro, 4,1093 lei/franc elveţian şi 4,1655 lei/dolar.

ECONOMIC

Giganții care conduc lumea. Care sunt companiile care au înregistrat profituri mai mari decât întreg PIB-ul României

acum 13 zile

Primele zece companii din lume cu cele mai mari profituri în 2014 au câștigat, cumulat, mai mulți bani decât întregul produs intern brut al României din același an.

ECONOMIC

Studiu. Românii vor plăti impozite mai mari pentru locuințe

acum 20 zile

Cele mai multe dintre autorităţile locale cresc anul următor impozitul pe locuinţă plătit de populaţie cu 25%, în timp ce pentru clădirile deţinute de persoane fizice şi utilizate în activităţi economice, precum sedii PFA, firme sau cabinete majorarea este de până la 2.500%, potrivit unui studiu.

ECONOMIC

Din 2016, arhivele contabil-financiare vor fi stocate în format electronic

acum 24 zile

Din 2016, documentele financiar-contabile pot fi arhivate și electronic. Arhiva de hârtie nu mai este obligatorie

ECONOMIC

Românii din străinătate sunt în delir. Așa pot trimite bani acasă fără comisioane uriașe!

acum 25 zile

Conform datele oficiale, peste trei milioane de români sunt plecați la muncă în străinătate. Acești oameni obișnuiesc să trimită bani rudelor rămase acasă, dar opțiunile pe care le au la dispoziție sunt costisitoare și consumă timp. Azimo este o alternativă gândită pentru era smartphone-urilor și a Internetului.

ECONOMIC

Este oficial. Așa va arăta noua factură de energie pe care o vor primi românii!

acum 26 zile

Factura elaborată de către ANRE are o primă pagină mai simplă, care conţine elementele esenţiale pe care trebuie să le cunoaşteţi: consum, preţ kWh, furnizorul, totalul de plată la zi, telefonul de la deranjamente, telefonul de la relatii cu clienţii.

ECONOMIC

Controlul real al emisiilor poluante la autovehicule va fi mai flexibil

acum 32 zile

Cele 28 de state membre și Comisia Europeană (CE) au ajuns miercuri la un acord privind parametrii de control al emisiilor autovehiculelor pe șosea, pentru a evita fraudele precum cea făcută de Volkswagen

ECONOMIC

Schimbări importante în Codul Fiscal de la 1 ianuarie 2016: Află ce se întâmplă cu TVA! Toţi românii sunt afectaţi

acum 38 zile

De la 1 ianuarie 2016, Guvernul va modifica din nou Codul Fiscal, pentru a reduce TVA la apă la 9%, impozitul pe dividende la 5%, dar va majora plafoanele microîntreprinderilor de la 65.000 euro la 100.000 euro.

ECONOMIC

E jale! Agenții economici din România vor fi verificați la sânge!

acum 41 zile

Direcția Antifraudă Fiscală a demarat prima etapă a unei ample operațiuni de control și monitorizare a firmelor care își desfășoară activitatea în toate centrele engros din România (Operațiunea „Cristal”)

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Doi ani. 30 de premii. Capodoperă. Poveste reală: tatăl și-a executat fiul, fără să știe, în timpul războiului din Iugoslavia

Halima's Path (tradus în română ca ”Drumul Halimei”) este o capodoperă bosniaco-croato-slovenă din 2012 axată pe atrocitățile comise în timpul războiului din Bosnia, 1992 - 1995. A...

Lajumate.ro cel mai proaspat site Antena TV Group

Au trecut mai bine de 3 ani si jumatate de cind Antena TV Group a decis sa creeze departamentul Digital. S-au creionat atunci doua directii: una editoriala si cealalta de dezvoltare. Cu ajutorul...

Aplicatia X Factor Romania, cea mai downloadata in AppStore!

X Factor a debutat pe 17 septembrie si a marcat o premiera in istoria showului!


Vezi cele mai tari show-uri ale momentului pe

luni
și marți, 20:30

vineri,
20:30

duminică,
20:30