Antena Căutare

Udrea a declarat dividende de 2.500.000 lei la o societate cu un profit de 25 de ori mai mic

O demonstreaza bilantul contabil publicat pe site-ul Ministerului Finantelor. In emisiunea "Q and A", difuzata sambata seara de Antena 3, au fost prezentate documentele care demonstreaza diferenta uriata intre profitul societatii si dividendele din declaratia de avere a ministrului Dezvoltarii regionale.

Pe site-ul Ministerului Finantelor, in bilantul firmei, la care este actionar Dorin Cocos, sotul ministrului Elena Udrea, a fost declarat un profit de 92.259 de lei. In timp ce Antena 3 difuza datele din bilantul pe 2009, aceste date au disparut de de pe site.

Au ramas in schimb bilanturile pe 2005 , 2007 si 2008. Toate indica acelasi lucru.

Profitul declarat pe cei trei ani este de 12 ori mai mic decat dividendele declarate intr-un singur an de ministrul dezvoltarii Regionale in declaratia de avere.

Elena Udrea nu a putut fi contactata pentru lamuriri. Consiliera ei ne-a spus insa ca Udrea a fost verificata de ANI.

Specialistii ar trebui sa-si dea seama daca in acest caz e vorba de evaziune fiscala, adica nedeclararea profitului real sau de o greseala in declaratia de avere.

Sursa: Jurnalul National

Finantele au mai imprumutat 959 de milioane de lei... Timbru penal pe Posta Romana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x