Antena Căutare

1 octombrie 2017, ziua în care America a tăcut. Cel mai sângeros atac armat din istoria Statelor Unite ale Americii!

O serie de împuşcături au fost raportate în apropierea unui complex turistic, Mandalay Bay, din Las Vegas, după ce o persoană a deschis focul în apropierea zonei unde se desfăşura un festival de muzică country, informează presa internaţională

O serie de împuşcături au fost raportate în apropierea unui complex turistic, Mandalay Bay, din Las Vegas, după ce o persoană a deschis focul în apropierea zonei unde se desfăşura un festival de muzică country, informează presa internaţională.

Joseph Lombardo, şerif al poliţiei din Las Vegas, a confirmat identitatea suspectului ce a deschis focul la un festival de muzică din Las Vegas, informează The Guardian.

Suspectul ce a fost împuşcat de poliţie este Stephen Paddock.

Potrivit poliţiei, Paddock ar fi acţionat singur şi se presupune că nu ar fi avut niciun fel de legături cu vreo grupare militantă.

Autorităţile au transmis că se află în căutarea unei femei numite Marilou Danley. Poliţia nu a transmis însă detalii în privinţa eventualei suspiciuni că aceasta ar fi implicată în atac, dar femeia a fost descrisă ca fiind ”un asociat” al atacatorului.

Poliţia Metropolitană din Las Vegas a precizat că suspectul, un locuitor din Las Vegasul, a fost ucis de forţele de ordine.

CEL MAI SÂNGEROS ATAC ARMAT DIN ISTORIA SUA

1 octombrie 2017 este ziua care va intra definitiv în istoria marilor drame mondiale, fiind considerat de către specialiști cel mai mare masacru armat din istoria Statelor Unite. Bilanțul momentan al atacului de la Mandelay Bay este înfiorător: 50 de morți și peste 200 de răniți, numărul victimelor propulsând incidentul în fruntea unui clasament ÎNFIORĂTOR.

Celelalte incidente similare au avut un rezultate ceva „mai blânde”

ORLANDO (2016) - Se deschide focul într-un club de noapte, iar la finalul coșmarului poliția anunță moartea a 50 de persoane și rănirea altor 56;

VIRGINIA (2007) - Un atac armat în incinta Universității Virginia se soldează cu 32 de morți și 17 răniți;

TEXAS (1991) - 22 de persoane își pierd viața și alte 20 sunt rănite într-un restaurant din Killeen;

CALIFORNIA (1984) - Într-un restaurant McDonalds din Ysidro mor 21 de persoane și 19 se aleg cu răni grave.

UPDATE: Bilanțul morților a ajuns la peste 50 de persoane / Atac armat în Las Vegas, la un festival de muzică! Sute de o... Teroare în Las Vegas! Bărbat de 64 de ani, autorul atacului armat soldat cu cel puţin 50 de morţi şi peste 200 de răniţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x