Antena Căutare

A ales-o pe Angela Merkel pentru varianta "Sună un prieten", la "Vrei să fii milionar?"

Un concurent de la ediţia versiunea a concursului "Vrei să fii milionar?" a sunat-o pe Angela Merkel pentru a-i da răspunsul la o întrebare ce l-a pus în dificultate.

A ales-o pe Angela Merkel pentru varianta "Sună un prieten", la "Vrei să fii milionar?"
| Hepta

Un concurent de la versiunea germană a concursului "Vrei să fii milionar?" a sunat-o pe Angela Merkel pentru a-i da răspunsul la o întrebare ce l-a pus în dificultate.

Wolfgang Bosbach este membru al partidului din care face parte şi cancelarul german, aşa că atunci când a ales varianta ajutătoare "sună un prieten" şi-a permis să o apeleze pe Angela Merkel.

"Este mereu bucuroasă să mă vadă şi să-mi audă vocea", a spus politicianul, conform BBC.

Ghinionul lui a fost că Angela Merkel nu i-a răspuns la telefon. Aceasta l-ar fi putut ajuta să câştige 500.000 de euro. Bosbach nu a ştiut să spună la ce mai era folosită o maşină de spălat produsă în Germania de Est.

Cancelarul ar fi fost de mare ajutor, căci a copilărit în Germania comunistă.

La finalul emisiunii, a primit un SMS de la Angela Merkel: "Indiferent despre ce a fost vorba, salutări călduroase de la AM".

A fost găsită soluţia care va salva sute de vieţi! O baliză va ţine la distanţă rechinii!... Extratereştrii îşi deschid prima ambasadă, în Canada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x