Antena Căutare

A încercat să răpească un copil dintr-un restaurant, fără să fie observată, dar a fost filmată! Imagini tulburătoare - Video

O femeie a fost filmată în timp ce a încercat să răpească un copil în vârstă de patru ani dintr-un restaurant, în Los Angeles. Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

O femeie a fost filmată în timp ce a încercat să răpească un copil în vârstă de patru ani dintr-un restaurant, în Los Angeles. Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum femeia se apropie calmă de copil, care se afla singur, lângă o masă.

Apoi, se vede cum femeia ridică copilul și se îndreaptă cu el în brațe spre ieșirea din restaurant.

Ulterior, femeia a încercat să intre cu copilul într-o mașină parcată în apropiere, dar mai multe persoane au venit să salveze copilul, după ce o fetiță a alertat adulții.

Când a văzut că a fost descoperită, femeia a fugit de la fața locului, fără copil. Incidentul a avut loc marți, 14 mai.

Poliția din Los Angeles a cerut ajutorul oamenilor pentru a identifica și aresta femeia care a încercat să răpească copilul.

Polițiștii încearcă să afle și dacă acest caz are legătură cu o altă tentativă de răpire a unui copil, în Los Angeles, petrecut miercuri, într-un alt loc din Los Angeles. O femeie a încercat să răpească un alt băiat de 4 ani, trăgându-l de mână, în timp ce micuțul se plimba alături de un membru de familie. Un martor a intervenit, iar femeia a fugit.

Erou în acțiune! Un pilot i-a făcut concurență celebrului Sully, după ce elicopterul lui s-a prăbuşit în New York! Imagi... O tânără de 20 de ani a născut în baie, fără să știe că este însărcinată! În ce stare este bebelușul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x