Antena Căutare

VIDEO. „Cui îi este frică de coronavirus?”. Un tânăr a lins produse dintr-un supermarket și s-a filmat! Imagini revoltătoare! 

Un tânăr din Statele Unite ale Americii a lins produse aflate pe rafturi, într-un supermarket, s-a filmat și a publicat imaginile video pe internet, în contextul pandemiei de coronavirus (COVID-19).

VIDEO. „Cui îi este frică de coronavirus?”. Un tânăr a lins produse dintr-un supermarket și s-a filmat! Imagini revoltătoare! 
VIDEO. „Cui îi este frică de coronavirus?”. Un tânăr a lins produse dintr-un supermarket și s-a filmat! Imagini revoltătoare!

„Cui îi este frică de coronavirus?”, a întrebat sfidător tânărul, în timp ce se filma lingând produse de pe rafturi, în Virginia, SUA.

Tânărul, Cody Pfister, în vârstă de 26 de ani, a fost arestat, iar acum este cercetat sub acuzația de amenințare teroristă.

Bărbatul ar locui în Missouri, unde s-au înregistrat 183 de cazuri de infectare cu COVID-19 și șase decese.

O româncă, femeie de serviciu în Italia, în lacrimi, la radio! „Românii să stea acasă! E groaznic! Am auzit un bărbat ți... Scenă dramatică în Italia! "Băiețelul face cu mâna. Adio!" O familie își ia rămas bun de la UN sicriu, băgat d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x