Antena Căutare

Alegeri cu scandal în Statele Unite ale Americii! Petiție pentru examinarea psihiatrică a lui Donald Trump, lansată de un parlamentar

De mai multe săptămâni o dezbatere privind capacitățile mentale ale lui Donald Trump pentru a guverna atrage opinii pro și contra în SUA. Ba mai mult, aleasa democrată din California, Karen Bass, a lansat chiar o petiție online pe site-ul Change.org în favoarea unei examinări psihiatrice a candidatului republican, relatează 20minutes.fr.

De mai multe săptămâni o dezbatere privind capacitățile mentale ale lui Donald Trump pentru a guverna atrage opinii pro și contra în SUA. Ba mai mult, aleasa democrată din California, Karen Bass, a lansat chiar o petiție online pe site-ul Change.org în favoarea unei examinări psihiatrice a candidatului republican, relatează 20minutes.fr.

Potrivit acestei foste asistente medicale, Trump ar prezenta toate simptomele unei tulburări narcisiste a personalității. Până în prezent, textul a obținut 22.000 de semnături.

Conform lui Karen Bass, candidatul republican ar fi periculos pentru SUA: "Impulsivitatea și lipsa de control asupra emoțiilor sale sunt neliniștitoare. Aceasta relevă datoria noastră patriotică de a ne întreba asupra stabilității mentale a viitorului comandant șef și lider al lumii libere", justifică aceasta, scrie agerpres.ro.

Potrivit ei, simptomele relative ale acestei tulburări — precum sentimentul de superioritate, o exagerare a creațiilor sale, o dorință de succes nelimitată, o nevoie necontrolată de a fi admirat și o tendință de a-i exploata pe cei care îl înconjoară — ar corespunde toate personalității lui Trump.

Se pare că mediatizarea acestei petiții a suscitat indignarea mai multor asociații, familii și pacienți care suferă de tulburări psihice din cauză că a pune în discuție capacitatea lui Donald Trump de a guverna din cauza tulburărilor sale de personalitate și a-l califica drept "nebun" duce la a-i considera incompetenți pe toți cei care suferă de această patologie.

O cutie de pizza a băgat spaima în pasagerii unui avion. Toate persoanele au fost evacuate... Cel mai înalt tobogan acvatic din lume i-a adus moartea. Un băiat de zece ani a murit din dorința de a se distra. Toboga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x