Antena Căutare

ALEGERI SUA. Voturi obținute de Trump și Clinton în Colegiul Electoral (sondaje la ieșirea de la urne)

Candidatul republican Donald Trump a obținut până la această oră 24 voturi în Colegiul Electoral, iar adversara sa democrată Hillary Clinton 3, potrivit unor sondaje la ieșirea de la urne preluate de Reuters. Pentru a câștiga alegerile prezidențiale din SUA, sunt necesare voturile a 270 de electori în colegiu, din totalul de 538.

ALEGERI SUA. Candidatul republican Donald Trump a obținut până la această oră 24 voturi în Colegiul Electoral, iar adversara sa democrată Hillary Clinton 3, potrivit unor sondaje la ieșirea de la urne preluate de Reuters. Pentru a câștiga alegerile prezidențiale din SUA, sunt necesare voturile a 270 de electori în colegiu, din totalul de 538.

ALEGERI SUA. Trump a câștigat în trei state, iar Clinton în unul, rezultatele fiind în concordanță cu previziunile preelectorale în toate cazurile; în restul statelor unde s-au închis deja urnele, rezultatele sunt indecise.

ALEGERI SUA.. Fostul președinte George W. Bush nu a votat nici cu Trump, nici cu Clinton... ALEGERI SUA. Profeţia lui Nostradamus. Cine va câştiga alegerile din SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x