Antena Căutare

Alertă în Cehia: 19 răniţi, trei în stare gravă, după mami multe EXPLOZII produse într-o fabrică de muniții

Incidentele au avut loc în fabrica Policske Strojirny A.S., situată la periferia orașului Policka, la 150 de kilometri est de Praga

Cel puțin 19 persoane au fost rănite joi într-o serie de explozii accidentale urmate de un incendiu, produse într-o fabrică specializată mai ales în lichidarea stocurilor de muniții învechite în Republica Cehă, au anunțat autoritățile, informează AFP.

Incidentele au avut loc în fabrica Policske Strojirny A.S., situată la periferia orașului Policka, la 150 de kilometri est de Praga.

Paisprezece echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului de amploare care a urmat, iar numeroase case din împrejurimi au fost evacuate.

Potrivit bilanțului preliminar, 19 persoane au fost rănite, trei fiind în stare gravă. Pompierii au atras atenția că riscul producerii unor noi explozii persistă.

În septembrie 2015, o deflagrație a 320 de tone de substanță explozivă urmată de un incendiu a făcut doi răniți, în aceeași fabrică.

Sursă: www.news.com

Propunere legislativă adevărată. Adio, pauză de masă! Mai mulți angajați vor da mâncarea pe sex!... Încălzirea globală face ravagii în lume, spun specialiştii! Superbele recife de corali sunt pe cale de dispariție (FOTO ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x